Η καθημερινή σειρά, ο Μπούτος και τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν!

2
Με γοργά βήματα προχωρά ο ΑΝΤ1 στη διαδικασία επιλογής της νέας καθημερινής σειράς που θα στηρίξει την prime time του την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με τη real, τα στελέχη του προγράμματος προχώρησαν ήδη σε συμφωνία με τον Βασίλη Θωμόπουλο, σκηνοθέτη επιτυχημένων κωμικών σειρών όπως το «50-50» ο οποίος έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με το Mega. Παράλληλα, στην τελική ευθεία μπαίνει και η επιλογή του φορμάτ που θα αξιοποιηθεί καθώς όπως μαθαίνουμε η σειρά δεν θα βασίζεται σε ελληνικό σίριαλ, αλλά θα αποτελεί adaptation ξένου σίριαλ, όπως έγινε με τους Βασιλιάδες. Στο στήσιμο της νέας σειράς αλλά και στις επαφές με τον Βασίλη Θωμόπουλο κεντρικό ρόλο διαδραματίζει ο Πέτρος Μπούτος ο οποίος μέσω του production hub του Ομίλου ΑΝΤ1 στο οποίο προΐστατο, θα εξετάσει και δυνατότητες «εξαγωγής» της νέας σειράς σε άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν μου κανει εντυπωση που το σεναριο δε θα ειναι ελληνικο!τα τελευταια χρονια δεν εχουμε δει καθαρα ελληνικο σεναριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Opws kai na 'xei, prepei na dwsei agona dromou o ANT1 gia na ta paei kala i mythoplasia (opws kai to MEGA me ta show)... Min ksexname allwste poio kanali se poio eidos exei tin prwtokathedria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !