Δεν τα κατάφερε η Έλενα Παπαρίζου! - πρώτη η Sanna Nielsen!

Καρακασίδης Γιάννης
3
Δεν τα κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους πόντους από τις επιτροπές και το τηλεοπτικό κοινό η Έλενα Παπαρίζου στο Melodiefestivalen 2014, προκειμένου να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Η Ελληνίδα pop-star έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, εντυπωσιάζοντας με την εκρηκτική παρουσία και την καθηλωτική της ερμηνεία. Ωστόσο, οι επιτροπές είχαν άλλη γνώμη και... μαύρισαν το "Survivor" με χαμηλές βαθμολογίες.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στον 59ο πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο στην Κοπενχάγη είναι το "Undo" της Sanna Nielsen, η οποία συγκέντρωσε συνολικά 212 βαθμούς. Ακολούθησε το "Busy Doin' Nothin'" της Ace Wilder με 210 και το "Blame it to the disco" των Alcazar, που έκαναν την έκπληξη με 110 βαθμούς. Η Έλενα Παπαρίζου και το "Survivor" τερμάτισαν στην 4η θέση με 84 βαθμούς

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΕΔΩ:




ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άδικη νίκη για τη Sanna! H Ace και η Έλενα ήταν οι καλύτερες επιλογές! Αδιάφορη η φετινή συμμετοχή της Σουηδίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λευτερη δε συμφωνω μαζι σου!το τραγουδι που βγηκε ειναι κομματαρα!πολυ ωραια μπαλαντα!δεν την ειχα ακουσει και με μαγεψε!κριμα για την ελενα παπαριζου!η προσπαθεια μετραει!παντως ειναι αξιοζηλευτη η παραγωγη του melodiefestivalen!τι αρτια παραγωγη ειναι αυτη καθε χρονο?μπραβο στους σουηδους!μακαρι και εμεις να ειχαμε κατι αναλογο!και μου αρεσει που η ψηφοφορια κοινου και κριτικης επιτροπης βγαινει φανερα στους τηλεθεατες!οχι οπως γινεται εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελενα ηταν απλα ΥΠΕΡΟΧΗ! Απο τις καλυτερες συμμετοχες σε εθνικο τελικο ever! Η Ace εξαιρετικη! Η Sanna ακομα πιο εξαιρετικη! Αντε και στα δικα μας βρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !