Αποκλειστικό:Ποιο είναι το πρόβλημα του Μάρκου Σεφερλή σχετικά με το ¨Just the two of us¨

2
Έντονο προβληματισμό έχει τις τελευταίες μέρες ο γνωστός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής σχετικά με το τι θα γίνει με το ¨Just the two of us¨.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea το Mega πιέζει αρκετά τον Μάρκο και ο ίδιος είναι αρκετά θετικός.Ποιο όμως είναι το κόλλημα?

Το πρόβλημα που έχει είναι ότι προγραμματίζει να κάνει περιοδεία στην Αμερική την παράσταση ¨Μάμμα Μία¨.Μπορεί να τα συνδυάσει?Θα πάει πίσω ένα από τα δύο?

Πάντως το κανάλι τον θέλει πάρα πολύ,αφού έχει φανατικό κοινό.Αν δεν είναι θέλει πολύ προσπάθεια το show για να κλείσει μεγάλα ονόματα...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. An ena show einai na perpatisei kala, tha perpatisei kai me xoris idiaitera dynata onomata, opws to Familiar...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ! Ένα σοου που πήγε συμπαθητικά εως καλά (νούμερα με peak το 30αρι δηλαδή) με καλά ονόματα και ιντριγκαδόρικα όπως της Μαριάννας Πολυχρονίδη, του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της Φουρειρα-Πετράκη οφείλει για να σταθεί σε ανταγωνιστική ζώνη να έχει δυνατά ονόματα! Μια Ζέτα δεν φέρνει την άνοιξη! Όσοι δουν το just (δεν θα είμαι σε αυτούς) θα το δουν για τον Σεφερλή κι όχι γιατί περιμένει να ακούσει ωραίες φωνές. Γενικά σαν σοου δεν νομίζω ότι μπορεί να δώσει κάτι. Το ίδιο γίνεται π.χ. στο Στην υγειά μας χωρίς να το αποκαλούν λαμπερό σοου. Δεν βλέπεις κάτι το εντυπωσιακό, ούτε γελάς! Μια φάλτσα φωνή μάλλον αντιαισθητική είναι σε σχέση με μια καρικατούρα μεταμόρφωσης ή έναν κακό χορευτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !