ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ο γάμος θα γίνει!

Λευτέρης Προβιάς
0
Στα επόμενα επεισόδια του ''Μπρούσκο'' θα δούμε ότι ο Ματθαίος προσπαθεί να ματαιώσει το γάμο, αλλά τελικά
η επιμονή του δεν αποδεικνύεται αρκετή ούτε για την Αναστασία, αλλά ούτε και για τη Σήφη. Την παραμονή του γάμου της κοπέλας με τον Αντώνη,σύμφωνα με το Tvzapping, τα πρωτοπαλίκαρα του Σήφη έχουν επιστρατευτεί να φρουρούν το σπίτι, εμποδίζοντας οποιαδήποτε τυχόν επαφή της με τον Ματθαίο.

Την ίδια στιγμή ο Μηνάς, προσπαθεί ώστε να κατηγορηθεί ο Ματθαίος για κάτι παράνομο και να τον πιάσει η αστυνομία, εκείνος όμως έχει αλλού το μυαλό του. Πάνω στην απελπισία του για να αποτρέψει την τελετή, παραβλέπει τα εμπόδια, εισβάλλει στο πατρικό της Αναστασίας…και προχωράει σε ακραίες κινήσεις πάθους προκειμένου να εμποδίσει έστω και την τελευταία στιγμή τον γάμο της με τον Αντώνη.

Ο Σήφης χαρούμενος για τον επικείμενο γάμο τις αδερφής του, γλεντάει το τελευταίο βράδυ της «ελευθερίας» του Αντώνη, με τους υπόλοιπους άντρες της παρέας. Παράλληλα όμως ζητά από τον Μηνά να φροντίσει την ημέρα του γάμου να υπάρχουν οπλισμένοι άντρες, που θα φρουρούν και θα συνοδεύσουν την Αναστασία στην εκκλησία, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ακύρωσης της τελετής. Ο Ματθαίος όμως βρίσκει τρόπο και διεκδικεί δυναμικά την Αναστασία, κάνοντας τα πάντα ώστε να την πείσει να το σκάσουν μαζί. Η Αναστασία ειδοποιεί τον Διαμαντή και μαζί με τον Σήφη, τους ανακοινώνει πως δεν θέλει να παντρευτεί.

Λίγες ώρες αργότερα, ο γάμος θα έχει γίνει, ο Ματθαίος θα βρεθεί και στο γλέντι, κάτι που ωστόσο εξοργίζει τον Σήφη και τον Αντώνη που θα απαιτήσουν να φύγει, γεγονός που θα προκαλέσει το θυμό του Ματθαίου που θα δημιουργήσει μεγάλο επεισόδιο. Η Αναστασία βουβή παρακολουθεί όσα συμβαίνουν...Ο γάμος της είναι γεγονός, αλλά τα συναισθήματά της δεν θα αλλάξουν, κάτι που θα δούμε ότι θα επηρεάσει την κοινή της ζωή με τον άνδρα της και θα την οδηγήσει κάποια στιγμή σε ηρωική έξοδο!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !