Η Νανά Παλαιτσάκη αποθεώνει την Αννίτα Πάνια και στέλνει αδιάβαστη την Σάσα Σταμάτη. Διαβάστε τι εύστοχο έγραψε.

0
Η Αννίτα Πάνια αντεπιτίθεται όταν ξεφτιλίζονται οι σοβαροφανείς «δημοσιογραφίζοντες»
Ζούμε σημάδια καιρών. Δεν γράφω τίποτα πρωτότυπο. Για την Αννίτα Πάνια δεν έγραφα τίποτα εδώ και χρόνια. Την παρακολουθούσα να διαχειρίζεται ένα τσίρκο χαρακτήρων ανθρώπων, όχι απαραίτητα, χαμηλής νοητικής βούλησης (άλλωστε συγκρινόμενοι με τον Γιώργο Παπανδρέου και άλλους ομοίους του, πολλοί από τα «παρατράγουδά της» συγκρινόμενοι πια, θα μπορούσαν να κριθούν ως απολύτως λειτουργικά νοήμονες να διαπραγματευθούν με την Κριστίν Λαγκάρντ. Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, ορισμένους ανθρωπότυπους των «παρατράγουδων» είμαι σχεδόν βεβαία ότι αν τους άλλαζα «περιτύλιγμα» θα μπορούσαν να είναι καθισμένοι ωραιότατα σ' ένα παρεάκι πρωινής εκπομπής ψυχαγωγικού τύπου  ή σε ένα «παράθυρο ενημερωτικής» αν είχαν τον χορηγό εκείνο που θα επέβαλε την παρουσία τους στο πολιτικό σκηνικό.

Πριν βιαστείτε ν' αφορίσετε, δείτε τις φιγούρες που συχνάζουν στα παράθυρα, ακούστε τις καφρίλες τους, επεξεργαστείτε το παραλήρημα μεγαλείου τους… Μπορεί και να τρομάξετε σήμερα, με το πόσο, εν δυνάμει «πολιτικούς ταγούς», φιλοξενούσε η Αννίτα Πάνια, σε εκπομπές της..

Το θέμα μου δεν ήταν οι άλλοι, οι καλεσμένοι (δηλαδή). Ο προβληματισμός μου αφορούσε  την παρουσιάστρια. Ο λόγος; Δεν μπορούσα να εξοικειωθώ με την γυναίκα εκείνη, την Αννίτα δηλαδή , που μπορούσε να δείχνει τόσο δυσανεξία απέναντι στους πρωταγωνιστές της αλλά ταυτόχρονα να τους χρήζει ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!!

Στο πέρασμα του χρόνου κατάλαβα ότι η διαχείρισή τους από πλευράς παρουσιάστριας ήταν έντιμη. Όσοι εκτίθενται διεκδικώντας ένα τέταρτο δημοσιότητας, είναι νάρκισσοι, πολύ νάρκισσοι…. έως αυτό που αγαπάμε να λέμε ΨΩΝΑΡΕΣ!

Μα οι ΨΩΝΑΡΕΣ είναι οι  απόλυτοι υποστηρικτές, πρωταγωνιστές και υπηρέτες της μικρής οθόνης. Όοοοοολοι αυτοί που εκτίθενται και εκθέτουν, με μένα πρώτη και καλύτερη στον χορό, αν δεν είχαμε το βίτσιο του νάρκισσου, θα είχαμε αλλάξει δουλειές.. 

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Τα δύο τελευταία χρόνια.. οι περισσότεροι «έγκριτοι» παρουσιαστές, οργάζονται, με την γελοιότητα και την χυδαιότητα. Από τους παρουσιαστές πολιτικών εκπομπών που επιμένουν στην αναπαραγωγή της καφρίλας αναπαράγοντας  αντιπαραθέσεις  πολιτικών, έως τον Δήμο Βερύκιο που με ελεεινές δηλώσεις για τον Κορτώ εξόργισε και εκείνους που ηδονίζονται με την ακροαματικότητα ή την τηλεθέαση. Σε αυτή την περίοδο λοιπόν όπου οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να επιβιώσουν, σε μεγάλο βαθμό, φλερτάρουν με το γελοίο και το ανήθικο (παράδειγμα η Σάσα Σταμάτη, χαρακτήρισε ως βουβαλίσιο το πέος του Ησαία Ματιάμπα και σαν γουρούνα την Ευγενία Μανωλίδου εξαιτίας της… εγκυμοσύνης της (!!!!!!),  το μόριο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, οι συνεργάτες στην εκπομπή του το χαρακτηρίζουν  ως ανακόντα, ενώ από την ίδια εκπομπή του μεγάλου καναλιού, το πρωί η Βίκυ Παγιατάκη, διαπιστώνει ότι η μία από τις συνεργάτιδες της εκπομπής, έχει κάνει το τιρλιλί της «γλόμπο» από την αποτρίχωση!!!!!!!!!!!!) η Αννίτα Πάνια , αντεπιτίθεται υιοθετώντας με εξαιρετική επιτυχία, το πιο δύσκολο είδος δημοσιογραφικού ταλέντου, ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..

Χρειάζεται πολύ εξυπνάδα, την συγκεκριμένη εποχή, του θυμού, της πείνας, της εξαθλίωσης και της τρομοκρατίας ανθρώπων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς μιας κρατικής εξουσίας που δημιουργεί για τα «άσπρα κολάρα περιβάλλον ατιμωρησίας» και κατατρομοκρατεί τους ανήμπορους πολίτες, να σταματάει η Αννίτα τον ΧΑΒΑΛΕ για να δώσει χώρο στον ανθρώπινο λόγο.. Αποτέλεσμα; Τους τελευταίους μήνες παρακολουθώ μια τηλεοπτική προσωπικότητα που σήμερα, μετά από πολλά χρόνια επέλασης της, με εκπομπές που υιοθέτησαν τακτικές τσίρκου, να αφουγκράζεται την ανάγκη του κοινού και να δικαιώνει τους όποιους την πίστευαν ή να προβληματίζει τους «διώκτες της».

Και για φινάλε… κατάφερε στην τελική… να κάνει όλους τους πολέμιούς της να μετατραπούν σε «παρατράγουδα» για να φανεί ακόμη πιο έντονη η διαφοροποίησή της και στην τελική απέδειξε την γνώση της για το «τι θέλει να δει ο τηλεθεατής». Μεγάλη μαγκιά κούκλα μου αυτό που κατάφερες.

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !