Γιατί είχαν καταδικαστεί οι κράτουμενες στους Στάβλους της Εριέτας Ζαίμη;

Pasxalis Tv
0
Λιλίκα Καλίτση: Χρέη στο ΙΚΑ (τρεισίμισι χρόνια)
kali
Γκόμενος στην Πάτρα άνοιξε κατάστημα στο όνομά της, μετά έφυγε με άλλη, και τις άφησε αμανάτι τα χρέη στο ΙΚΑ. Αθώα σα να λέμε η Λιλίκα.
Σμαρούλα Κολιάτσου: Διακορεύτρια ανηλίκων στον Κορύλοβο Δράμας (και φιλόλογος, εξίμισι χρόνια)
kolia
Η παιδεραστού φιλόλογος ξεμονάχιαζε τα 15χρονα αμούστακα μαθητούδια της στο βουνό Κορύλοβος του νομού Δράμας για (πολύ) ιδιαίτερα μαθήματα στη φύση.
Καίτη Κολεσίδου Γιούλμπαμπα: Φόνος εκ προμελέτης (17 χρόνια)
kole
Η Καιτούλα παντρεύτηκε τον γηραλέο Γκιούλμπαμπα, ο οποίος της έμεινε στα χέρια την πρώτη νύχτα γάμου. Κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης με υπερβολική δόση Viagra, αλλά η ίδια (και το στερημένο μάτι της) ισχυρίζεται πως είναι αθώα και συγκεντρώνει υπογραφές από όλα τα φαρμακεία της Αττικής πως δεν αγόρασε τα μπλε χαπάκια.
Ζουζού Νταλαμέ: Προαγωγός της κόρης της
ntalam
Η μοδίστρα απ’ τη Γαλλία κατηγορείται πως εξώθησε στην πορνεία την ίδια της την κόρη, αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.
Μελίτα Μιχαήλ: Δολοφονία φαντάρου στη Σάμο (25 χρόνια)
mixail
Το Μελιτάκι δολοφόνησε με την επαναληπτική καραμπίνα σαμιώτη φαντάρο ο οποίος γκάστρωσε την αδερφή της, που έχασε την ζωή της στο νοσοκομείο αφού εκείνος τη σάπισε στο ξύλο. Πρόκειται για μία από τις βαρυποινίτισσες της φυλακής.
Φραντζέσκα Σαλιέρι: Βιζιτού-έμπορος κοκαΐνης
sali
Η Σαλιέρι είχε στρωμένη καριέρα μοντέλου, αλλά δεν της αρκούσε: Οι βίζιτες και η κόκα την έχωσαν στην φυλακή – παρ’ ότι δεν είχε συλληφθεί σε εκείνο το κότερο στη Μύκονο («έπιασαν-μόνο-γκνωστούς»).
Ρούλα (από Σταυρούλα) Κορομηλά: Ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής (δεν έγινε έτσι, δεν έγινε έτσι)
koro
Η Ρούλα απ’ την Αμμουλιανή έριξε «κατά λάθος» το κουζινομάχαιρο 17 φορές στην πλάτη του συζύγου της, ο οποίος την απατούσε με ρουμάνα λουλουδού. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν έγινε έτσι.
Ελλάδα Οικονόμου: Ανθωποκτονία εξ αμελείας
oikonomou
Η κύπρια βαφτιστήρα της Anna Vissi είναι υπεύθυνη για τρεις (από όσο ξέρουμε) θανάτους ασθενών από ιατρικά της λάθη.
Μαίρη Σκαρμούτσου: Εγκέφαλος τρομοκρατικής οργάνωσης «15Α»
smark
Η πρόεδρος των φυλακών είναι γνωστή στις αρχές για την τρομοκρατική της δράση – τελευταία της κίνηση ήταν να δεθεί σε ένα δέντρο για να διαμαρτυρηθεί για την παράνομη ανοικοδόμηση σε καμένη δασική έκταση. Ειδικότητά της είναι οι αποτυχημένες αποδράσεις.
Μαρινέλλα Βαζάκα: Κλοπές παντός τύπου
vaza
Το μεγαλύτερο κλεφτρόνι των φυλακών, η βαζέλα Βαζάκα ειδικεύεται σε διαρρήξεις παντός τύπου. Δώσε της λίγο σαπούνι, και σου σκαρώνει κλειδάκι πασπαρτού για να ανοίξεις ακόμη και την εξώπορτα του Μεγάρου Μαξίμου.
Παυλίνα Κακουδάκη: Δολοφονία αρχιμανδρίτη
kakou
Πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς η Κακουδάκη διατηρούσε πολυετή σχέση με τον κληρικό. Τον έφαγε για πρωινό, όταν της είπε πως έπρεπε να διακόψουν την σχέση τους.
Χούλια Οσμάν: Λαθραία μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Τουρκία
osman
Η ευτραφής Τουρκάλα οξυγονοκολλήτρια έκανε εξυπηρετήσεις στα σύνορα, περνώντας με καϊκάκι παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.
Πηγή Μπακόλα: Εκβιασμοί
mpak
Λίγα γνωρίζουμε για το παρελθόν της Μπακόλα, αλλά αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως φρόντιζε να απειλεί γνωστές ηθοποιούς που της πήραν τον ρόλο μέσα απ’ το στόμα οι σκρόφες. Πραγματοποιούσε μάλιστα υποκλοπές στα τηλεφωνήματά τους, και τους «έδινε» στα κουτσομπολίστικα.
Φώτω Μπαρτζώκα: Εκβιασμοί
barj
Η επαγγελματίας πασοκτζού πόρνη πραγματοποιούσε παράνομες βιντεοσκοπήσεις στο πορνοξενοδοχείο της και εκβίαζε στη συνέχεια τους πελάτες της. Επίσης, εκκρεμεί δίκη σε βάρος της, καθώς χτύπησε 7 ανθρώπους με το αυτοκίνητο της, με στόχο την Βίκυ Μοσχολιού.
Μανολία Μπούρνοβα: Σοβαρή σωματική βλάβη
mpour
Η αιώνια αντίπαλος της Μπαρτζώκα είναι υπεύθυνη για σοβαρή σωματική βλάβη από τα «μαγικά» της ματζούνια (άφησε παράλυτο από την μέση και κάτω έναν άνδρα που την εμπιστεύτηκε για να δει χαΐρι ο ανδρισμός του).
Ελένη Γιαννοπούλου: Φόνος
gian
Όταν την ρωτάνε τι έκανε, η Κοκάλω του Καλάμου απαντά: «Έφαγα έναν μαλάκα». Η Γιαννοπούλου ήταν εκδιδόμενη γυνή και σκότωσε τον νταβατζή της.
Στέλλα Πριοβόλου: Εμπρησμός εξ αμελείας
priov
Η Μπόχαλη είναι μέσα για εμπρησμό εξ αμελείας, κατά την εξάσκηση σατανιστικών τελετών. Μην φανταστείτε τίποτα σφαγές παρθένων στην Πανσέληνο: Κάνα κατσικάκι στα κάρβουνα με φιλαράκια. Απλώς η θράκα ξέφυγε απ’ τον έλεγχό τους στην Γκιώνα και τους πήρε ο διάολος.

πηγή: makarenia.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !