Τι γυρεύει η Κατερίνα Στανίση στην αποψινή "Αυτοψία";

Καρακασίδης Γιάννης
0
Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί είναι αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 24:00, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στο θέμα των κακοποιημένων γυναικών.

Μία στις τρεις γυναίκες θα βιώσει, έστω μια φορά στη ζωή της, την κακοποίηση. Μία στις δέκα θα την βιώνει συστηματικά στη σχέση ή στο γάμο της. Μόλις μία στις εκατό θα βρει το θάρρος να το καταγγείλει. Σε μια εποχή που μιλάμε ελεύθερα για σχέσεις, έρωτα, ασθένειες, σε μια εποχή που όλα σχεδόν τα ταμπού δείχνουν να έχουν σπάσει, στο θέμα της κακοποίησης εξακολουθεί να επικρατεί σιωπή. Εκείνες που έρχονται αντιμέτωπες με τη βία προτιμούν, ακόμη και σήμερα, να υποφέρουν παρά να μιλήσουν. Και όσες γυναίκες καταφέρουν να ξεφύγουν από εκείνους που τις κακοποιούν επιλέγουν να μην τους καταγγείλουν για να μην εκτεθούν.

Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους συζύγους και τους συντρόφους τους. Μεταξύ αυτών των γυναικών που τολμούν να διηγηθούν μπροστά στην κάμερα της εκπομπής τις τραυματικές εμπειρίες τους είναι η Μάντα Παπαδάκου, πρώην μοντέλο και πρόεδρος οργάνωσης για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !