Τηλεκοντρόλ:Πότε θα κάνει πρεμίερα η σειρά Καλές Δουλειές- Ποιοι έκαναν δοκιμαστικό για το Happy Day στον Alpha- Επιστρέφουν οι Βασιλιάδες;+ νέα καθημερινή στον ΑΝΤ1-Κόπηκε τελικά ο Μουτσινάς;-Η εύκολη λύση για νούμερα...

6
Τετάρτη σήμερα και η καθιερωμένη στήλη Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει ζάπινγκ στην τηλεόραση και σε αποκλειστικές ειδήσεις.

Σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά κάνει ο ΑΝΤ1…


Και μπορεί φέτος ο ΑΝΤ1- για την ώρα τουλάχιστον- να μην ξεκίνησε με πολλές ελληνικές σειρές, η επομένη χρόνια θα το βρει με τουλάχιστον 2 καθημερινές. Η μια είναι φυσικά το Μπρούσκο που έχει σχεδόν πάρει πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ενώ η δεύτερη είναι η σειρά Βασιλιάδες όπου τελικά αποφασίστηκε να το τρέξουν με παλιούς αλλά και με νέους ηθοποιούς. Να σημειώσουμε ότι ο ΑΝΤ1 για τους ρόλου που θα μπουν νέα πρόσωπα προσπαθεί να κλείσει πρώτης κλάσης ονόματα…

Ωστόσο το κανάλι κάνει σχέδια και για μια ακόμα καθημερινή σειρά και πιο συγκεκριμένα δραματική σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μου έρχονται, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί εκτός την σειρά Εκδρομή όπου γυρίζεται με κινηματογραφικό χαρακτήρα ώστε να βγει και εκτός Ελλάδος ,να γυριστεί με το ίδιο τρόπο και αυτή η καθημερινή σειρά ώστε να την εξάγωνου…

Ετοιμάζεται η νέα εκπομπή του ALPHA με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τίτλο Happy Day στον Alpha. Το TVNEA σας αποκαλύπτει ποια ονόματα πέρασαν απο τα δοκιμαστικά του ALPHA . Αυτά είναι ο  Νίκος Αναδιώτης, ο Δημήτρης Παπανώτας,ο Γρηγόρης Μπάκας, ο Δημήτρης Σαράντος, ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Γιώργος Νηρέος, ο Νότης Χρηστοδούλο, άλλοι 2 άντρες νέοι στο προσκήνιο και μια ακόμα κοπέλα νέα στο χώρο..

Πρόταση για να καθίσει στο νέο πάνελ του Μελέτησε το έγινε και στον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ Νίκο Γεωργιάδη. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ήταν να έχει την θέση της Αλεξάνδρας Τσόλκα.
Αν και ήταν πολύ θετικός στο να βγει στην ομάδα του Μελέτησε το τελικά όλα άλλαξαν μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA ο δημοσιογράφος έχει πρόταση από τον όμιλο που δουλεύει (τον ΑΝΤ1 δηλαδή) να είναι στην εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη....

Την εύκολη λύση για πολύ καλά νούμερα βρήκαν τα κανάλια. Φυσικά μιλάω για τις ΝΕΕΣ Ελληνικές ταινίες . Τόσο το MEGA όσο και ο ALPHA  το STAR ο ΣΚΑΙ αλλά και το EΨΙΛΟΝ , ακολουθούν την πτυχωμένη αυτή κίνηση, καθώς είναι μια φθηνή αλλά και κερδοφόρα κίνηση. Ο ΑΝΤ1 να τα βλέπει αυτά που μας φλόμωσε στις παλιές ελληνικές ταινίες και στις χιλιοπαιγμένες ξένες ταινίες…

Αλλαγή στον προγραμματισμό κάνει το MEGA με τον ερχομό του JUST THE 2OF US. Έτσι η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» μετακομίζει από Τετάρτη στις 22:30 στην ημέρα Πέμπτη και στις 23:30. Οπως πολύ καλά καταλάβατε το MEGA πιστεύει πολύ σε αυτή την κωμική σειρά. Όσο για 3ο κύκλο, ούτε λόγος…

Αντιθέτως την επίθεση του με ελληνική σειρά επιχειρεί να κάνει ο ΑΝΤ1.
Η σειρά Καλές Δουλειές σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA θα παίζει κάθε Τετάρτη στις 22:15. Η πρεμιέρα εκτός μεγάλου απροόπτου θα γίνει μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το show του ΜEGA JUST THE 2 OF US.
Έξυπνος ο προγραμματισμός αν τελικά δεν αλλάξει στο τέλος…

Την ώρα που όλοι μιλάνε για μεταγραφή του Μουτσινα στο MEGA, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA ήδη ο παρουσιαστής ξεκίνησε να κάνει επαφές με τον ALPHA.. Η εκπομπή του μάλιστα όπως έμαθα αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με πολλές αλλαγές…,

Την Σάρα και την Μάρα έχει μαζέψει το νέο τηλεοπτικό κανάλι ΕΨΙΛΟΝ. Εντάξει παιδιά είπαμε να βγουν εκπομπές , όχι να γίνουν εκπομπές με το ζόρι.
Μην θυμηθώ τα χαζά τρέιλερ  με αποκορύφωνα το τρέιλερ με τον Νίκο Νικολόπουλο. Ούτε πρόχειρο προεκλογικό τρέιλερ δεν θα έβγαινε έτσι.

Αυτά για σήμερα φίλοι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σας. Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη (εκτός μεγάλου απροόπτου, άνθρωποι είμαστε…).

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. wraio to tvcontrol kai shmera giwrgo! e3upnh kinhsh na 3ekinhsei mia evdomada nwritera alla ekeinh thn tetarth einai o epanaliptikos tou olumpiakou sto champions league, kata th gnwmh mou tha htan kalo na 3ekinhsei stis 18 thn trith stis 22.15 na pai3ei se epanalhpsh thn tetarth stis 21.15, kai apo tis 26 na paizei stis 21.15 kai tis 22.15 na kanei premiera h ekdromh.na xtuphsei th zeta me 2 ellhnikes seires!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ημερομηνία παιδιά κρατήστε μια πισινή γιατί υπαρχει περίπτωση να αλλαξει και κανει πρεμιέρα μαζι με το JUST..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρουσα η είδηση για τους Βασιλιάδες.Σίγουρα δεν μπορεί να κάνει τα 50αρια,αλλά και τα 25αρακια δεν θα ήταν άσχημα για τον Αντ1.Θα πρότεινα για το ρόλο του Μάρκου τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη,αφού Κόκλας έχει κλείσει για Modern family και Φιλιππίδης για τις Καλές Δουλειές.

    3 καθημερινές σειρές ο Αντ1?Λογικά το Μπρούσκο παραμένει 7,η δραματική σειρά αντικαθιστά το Βαλς στις 6 και οι Βασιλιάδες στις 9.

    Θεωρώ πως η νέα πρωινή εκπομπή του Alpha θα πάει πολύ καλά.Μην αρχίσουν όμως τα τάχα νεανικά θέματα.Να επικεντρωθούν στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που βρίσκεται σε άνθιση και στα μεγάλα lifestyle θέματα.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ιδανική,η Τσολάκη καλή είναι αρκεί να μη φωνάζει και από τους άνδρες θα ήθελα Λάμπρο Κωνσταντάρα και κάποιο νέο πρόσωπο.

    Τα Παντελόνια όντως θα κούραζαν για τρίτη χρονιά.Πάντως θα είναι αδικία αν συνεχίσει η άθλια ¨Έμμα¨ και δεν συνεχίσουν τα Παντελόνια.

    Το just δεν μου άρεσαν ούτε στον πρώτο κύκλο,αφού το βρίσκω πολύ άνευρο(τύπου Dancing on ice).Πόσο μάλλον που σίγουρα η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα προσφέρει το ίδιο γέλιο και αυτοσαρκασμό με τον Γιώργο Καπουτζίδη.Αν η σειρά του Φιλιππίδη είναι καλή μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εμμα ειναι φανταστικη και ειδικα το επεισοδιο της τριτης ειχε πολυ γελιο !! ευχομαι περαν απτα 21 φετινα να συνεχισει του χρονου μιας και οι σεναριογραφοι υποστηριζουν περισσοτερη εξελιξη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. An o mexri stigmis sxediasmos problepei na bgalei mono tis Kales Douleies, h ora den akougetai kai asximi, alla kai pali uparxei problima kathws tha pairnei kaki pasa apo to Iffet (an exei ksekinisei mexri tote)... Pio idaniko tha itan na paei stis 21:15 ki as einai apenanti apo to Dia Tauta... Pio sosto gia mena tha itan na kanei premiera kai h Ekdromi tin idia mera me tis Douleies (22:15)pou sigoura i anamoni tou kosmou einai megalyteri...
    Oso gia tis kathimerines seires, oute stis kales epoxes den eixe 3 kathimerina o ANT1... Den pistevw oti tha uparxei kai 3h kathimerini, fainetai arketa trabigmeno sto geniko budget, alla an telika uparksei, to pio logiko tha itan na paei prime time (18:50 Basiliades, 21:15 Mprousko -an ta Klemmena Oneira termatisoun fetos- kai 22:15 i nea kathimerini, siga min ependysoun sto 18:00-19:00)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai egw den nomizw na uparxoun tautoxrona 3 kathimerina.to kalutero tha htan na uparxei ENA akoma kathimerino stis 21.00 kai 2 evdomadiaies seires. mhn 3exname oti o ant1 kai tou xronou tha xei voice sigoyra, dancing kata pasa pithanothta kai ENA akoma show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !