Καθήλωσε τους πάντες το «THE VOICE» στον ΑΝΤ1

0
Το «THE VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει ήδη κατακτήσει 49 χώρες, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1... και κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις του ελληνικού κοινού!

Ο πρωτοποριακός και καινοτόμος χαρακτήρας του «THE VOICE», ανέδειξε το show στον μεγάλο πρωταγωνιστή της τηλεθέασης, χαρίζοντάς του ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα. Η πρεμιέρα σημείωσε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά, με το σύνολο του κοινού να φτάνει το 37,8% και στους νέους 15-44 το 47%! Οι άντρες 15-24 χάρισαν στο show ποσοστό της τάξης του 56,7% και οι γυναίκες 15-24 εκτόξευσαν την τηλεθέαση στο 69,1%. Εξίσου μεγάλα ποσοστά έδωσαν στο «THE VOICE» οι άντρες 25-44 φτάνοντας το 41,2% και οι γυναίκες 25-44 έμειναν στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 45,5%.

Στο σύνολό του κοινού 1.780.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show, ενώ στα 2.308.000 έφτασε ο μέσος όρος του κοινού που παρακολούθησε το «THE VOICE» σε επίπεδο 5λέπτου (από 22:54 έως 22:58).

Πρώτο στη Ζώνη τηλεθέασης σε όλα τα κοινά τερμάτισε το νέο talent show του ΑΝΤ1. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο κοινό 15-44 έφτασε τις 27,2 μονάδες. Ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που του έδωσαν προβάδισμα σχεδόν 50 μονάδων από το δεύτερο κανάλι!

 Με την έναρξη του talent show, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τους 4 Coaches, οι οποίοι παρουσίασαν on stage μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική συνεργασία, ερμηνεύοντας σε ένα mix&match remix κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Αμέσως μετά η αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας ξεκίνησε! Οι 4 Coaches πήραν θέση, «γύρισαν την πλάτη» στην εμφάνιση των διαγωνιζόμενων και αφέθηκαν στο να ακούν μόνο τη φωνή τους.

Στη μεγάλη πρεμιέρα 7 διαγωνιζόμενοι ξεχώρισαν μέσα από τη διαδικασία των Blind Auditions και «κέρδισαν» την προτίμηση των Coaches. Αυτοί είναι:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
19 ετών. Ερμήνευσε το “Dream on” των Aerosmith.
Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτήτρια της Φιλοσοφικής. Ασχολείται από μικρή με τη μουσική και έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές! Η Κατερίνα ενθουσίασε και τους τέσσερις Coaches με την ερμηνεία της, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να την έχουν στην ομάδα τους.
Στο τέλος και μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, ανακοίνωσε πως επιλέγει την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ
32 ετών. Ερμήνευσε το «Φεγγάρι μου Χλωμό» του Πασχάλη Τερζή.

Ιδιαίτερη προσωπικότητα τόσο εξωτερικά όσο και ως χαρακτήρας, ο 32χρονος Λευτέρης κατάφερε να κερδίσει με τη φωνή και την ερμηνεία του, τρεις από τους Coaches στις Blind Auditions του 1ου επεισοδίου. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου τον διεκδίκησαν με πάθος. Τον Λευτέρη θα τον δούμε τελικά στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ανακοίνωσε την επιλογή του αφιερώνοντας στους Coaches ένα τετράστιχο.


ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΙΔΑ
25 ετών. Ερμήνευσε «Το Μέτρημα» της Νατάσσας Μποφίλιου.

Τραγουδάει από 8 χρονών. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ τώρα σπουδάζει υποκριτική και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Έχει συνεργαστεί με τη Σοφία Βόσσου και το όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Στη Blind Audition ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου ενθουσιάστηκαν ακούγοντάς την και προσπάθησαν να τη δελεάσουν, προκειμένου να επιλέξει την ομάδα τους. Η πρόταση της Μελίνας Ασλανίδου πως «μαζί θα φτάσουν στην κορυφή», ήταν εκείνη που επικράτησε και είπε το «ΝΑΙ» στην ομάδα της τραγουδίστριας.

ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
25 ετών. Ερμήνευσε το “Make you feel my love” της Adele.

Ο Άλεξ γεννήθηκε στην Κύπρο. Στα 19 έφυγε από το νησί του για σπουδές στο Berklee College. Έχει κυκλοφορήσει CD με τα τραγούδια του σε Κύπρο και Νέα Υόρκη και έχει ψηφιστεί ως “Best Jazz Artist of the year 2013”. Το Ρεμπέτικό ρεπερτόριο, όσο και η παραδοσιακή ελληνική και κυπριακή μουσική, αποτελούν τις μεγάλες του αγάπες. Έχει ζήσει 2 χρόνια στο Λος Άντζελες όπου δούλεψε ως καθηγητής φωνητικής και παράλληλα έκανε demos και τζιγκλάκια για διαφημίσεις. Το 2013 κυκλοφόρησε ένα ακόμα CD με τον τίτλο “No Criminal” το οποίο τη δεύτερη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του, βρέθηκε στην πρώτη θέση στα downloads της Κύπρου. Στη Blind Audition ξεσήκωσε τους Coaches που όλοι τον διεκδίκησαν για την ομάδα τους. Για τον Άλεξ η ομάδα του Αντώνη Ρέμου ήταν δική του επιλογή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ
26 ετών. Ερμήνευσε το “This Love” των Maroon 5.

Με καταγωγή από την Κύπρο ο 26χρονος Παναγιώτης έφυγε πριν 5 χρόνια από το νησί του για σπουδές στο Berklee College. Σήμερα ζει στη Βοστώνη. Έχει δημιουργήσει δικό του κανάλι στο YouTube, γράφει μουσική και στίχους και συμμετέχει σε Live σε διάφορα μαγαζιά. Επίσης, έχει λάβει μέρος και στο musical «Η Παναγία των Παρισίων». Στη Blind Audition, ο Μιχάλης ήταν εκείνος που γύρισε και τον επέλεξε για την ομάδα του, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου ήταν εκείνη που ενθουσιάστηκε… με την εμφάνισή του. Σε αυτό το show όμως «η φωνή… είναι που μετράει», όπως της υπενθύμισε και η Δέσποινα Βανδή.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ
30 ετών. Ερμήνευσε το “How you Remind me” των Nickleblack.

Κατάγεται από την Οξυά Καρδίτσας, αλλά ζει στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 7 χρόνια. Στη Blind Audition και τι δεν του έταξαν οι Coaches προκειμένου να τον αποκτήσουν στην ομάδα τους, αφού η ερμηνεία και η φωνή του εξέπληξαν και τους τέσσερις! Η Δέσποινα Βανδή του τόνισε πως εκείνη ήταν που γύρισε πρώτη και από ότι φαίνεται το επιχείρημά της τον έπεισε και διάλεξε την ομάδα της!  

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
27 ετών. Ερμήνευσε το Love the way you lie” (piano version) της Rihanna.

Στα 19 της αποφάσισε να πάει στο ωδείο. Έχει κάνει μαθήματα πιάνου, κιθάρας και έχει παρακολουθήσει 9 χρόνια μαθήματα φωνητικής. Αυτή τη στιγμή είναι υπάλληλος σε μια εταιρία. Στη Blind Audition ο Coach που διέκρινε το «κάτι» στη φωνή της και γύρισε, ήταν ο Μιχάλης. Ο Αντώνης Ρέμος της ζήτησε να ερμηνεύσει ένα ελληνικό τραγούδι, εκείνη διάλεξε το «Πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου, άκουσε τα καλύτερα σχόλια από όλους και κράτησε τη συμβουλή του Αντώνη: «να τραγουδά με την ψυχή της».

Οι Blind Auditions ολοκληρώνονται όταν κάθε Coach έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό διαγωνιζόμενων (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα θα αναλάβει να προετοιμάσει κάθε έναν διαγωνιζόμενο της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί, περνώντας έτσι στη δεύτερη φάση του «THE VOICE» που είναι τα «Βattles».

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ο “V” reporter που μας μεταφέρει στα άδυτα των παρασκηνίων του «THE VOICE».

Η αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίζεται. Ποιοι από τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους θα καταφέρουν να διακριθούν, να ενθουσιάσουν τους Coaches και να περάσουν στην επόμενη φάση; Μείνετε στον ΑΝΤ1 και δείτε το 2ο επεισόδιο του «THE VOICE» την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Μέσα από το επίσημο site του ΑΝΤ1 http://www.antenna.gr/thevoice θα μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “THE VOICE”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !