ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ: Διαβάστε τα πάντα για τη Νέα Τούρκικη σειρά στον ΑΝΤ1.Πρεμιέρα στις 13 Γενάρη.Σε ποια ζώνη?

Χρηστος Γ
11
Ακόμα ένα τούρκικο σαπούνι έρχεται στους δέκτες μας από την ερχόμενη Δευτέρα. Με αρκετά στοιχεία από την 'Προδοσία' του Star,η Απαγορευμένη Αγάπη θα προβάλλεται καθημερινά στις
17.50.
Θα καταφέρει να κάνει καλύτερα νούμερα από το αποτυχημένο 'Βαλς'?


Η ιστορια ξεκιναει στα τελη του 1950 και φτανει μεχρι και την δεκαετια του 1980. Eιναι η ιστορια της Γιασεμιν και του Αχμετ, δυο νεων ερωτευμενων, που χωριζουν, γιατι οι οικογενειες τους ανηκουν σε διαφορετικες πολιτικες παραταξεις .. Η Γιασμιν ειναι απο δεξια οικογενεια ενω ο Αχμετ απο δημοκρατικη ..Οι γονεις τους ειναι παιδικοι φιλοι, αλλα τα πολιτικα γεγονοτα της εποχης τους κανουν εχθρους ..Η Γιασεμιν μενει εγκυος στο παιδι του Αχμετ, αλλα αναγκαζεται να παντρευτει τον φιλο του, τον Νεντζετ, που ειναι ο μονος που γνωριζει το μυστικο της. Αχμετ και Γιασεμιν χωριζουν, αλλα ποτε δεν ξεχασαν ο ενας τον αλλον. ..Παραλληλα με την ιστορια τους γινεται αναφορα σε ολα τα πολιτικα γεγονοτα εκεινης της εποχης με τις διωξεις ενθεν κακειθεν... φυλακισεις κλπ.και με παραλληλες ιστοριες, ερωτες, παθη χωρισμους, ιντριγκες και των υπολοιπων.. Ο Αχμετ και η Γιασεμιν θα ξαναβρεθουν μαζι, η οι δρομοι τους θα χωρισουν; Θα μαθει ο Αχμετ οτι εχει παιδι;

Η σειρά του 2006 ήταν στα χέρια του καναλιού από το 2011...

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το "Βαλς με 12 θεούς" ολοκλήρωσε το 2ο κύκλο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Darwi με το Βαλς τι θα γίνει; Αποτυχημενο δεν το λες... 20αρια έκανε τον τελευταίο μήνα! Στις επαναλήψεις το χαντακώνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I apagorevmeni agapi itan palio kathimerino sirial tou mega.Epitrepetai o ant1 na xrisimopoiei to idio onoma gia tourkiki seira?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ELEUTHERH METAFRASH EINAI O TTITLOS, FUSIKA KAI MPOREI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o ant1 pou koita ta neanika nomizei dld oti tha ta paei kalutera apo to vals? elpizw na min to kopsoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To elpizo kai ego min arxisi san ton mega na kowi sires!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδιανοητη κινηση τωρα που εχει αρχισει να χτυπα 20ακια στο νεανικο.Το τουρκικο θα κανει γυρω στο 10% και πολύ λεω.Εντελως αψυχολογητη κινηση.Δεν ξαναγινε να κοβεται ελληνικη σειρα για να μπει τουρκικη.Στο κάτω-κάτω σχεδόν τζαμπα την παιρνει.Το μονο σιγουρο είναι ότι συντομα θα ξαναμπει στη θεση του αφου ο αντ1 λουστει με μονοψηφια που θα τον ριχνουν σε συνδυασμο με το 21-22 στη δευτερη θεση του μ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο και η Προδοσία του Σταρ, είναι δύο σειρές που μέσα απο την καθημερινότητα των ηρώων, παραθέτουν την σύγχρονη ιστορία τηε τουρκίας. Η πτώση του Μεντερές που τον οδήγησε στην κρεμάλα μαζι με τον υπουργό των εσωτερικών και των εξωτερικών (στην Απαγορευμένη Αγάπη) και οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων καθώς και η καταπίεση γυναικών και αδυνάτων εν γένει τις δεκαετίες 70-80 (στην Προδοσία),με εξαιρετικό σενάριο και σκηνοθεσία αποτελούν εντελώς ξεχωριστή πρόταση. Καταπληκτικές μουσικές,ακόμη και Χατζιδάκη, (κλεμένη βεβαίως),παραδοσιακών κομματιών, όπως το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ (Στον Γαλατα Ψιλή Βροχή...) αλλά και pop, των ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ. Οι ηθοποιοί μιλούν ανθρώπινα και όχι σαν να βρίσκονται στην Επίδαυρο. Εμείς εκτός από λίγες εξαιρέσεις κάνουμε 50-50, Κατεβασμένα Παντελόνια και πάντως δεν μπορούμε να αποτινάξουμε τον στόμφο. (Σύνδρομο Φώσκολου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και κάτι άλλο Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΟ,
    ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ. Η ΕΠΟΧΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΤΕΛ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΡΟΥΧΑ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...ΜΕΝΤΕΡΕΣ (που στις μέρες του έγιναν και τα αποτρόπαια Σεπτεμβριανά (1955) ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !