Πέτρος Κωστόπουλος Τα καυστικά σχόλια για τον Γιάννη Πλούταρχο στο «Πρωινό Mou»: Πώς αντέδρασε την ώρα της προβολής σχετικού βίντεο;

1
Ένα βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής σχετικά με τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Μίμη Πλέσσα αλλά και τα σχόλια του τραγουδιστή για τον Νότη Σφακιανάκη, έγινε αφορμή για σχόλια από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Mega, ο οποίος «αποκοιμήθηκε» κατά τη διάρκεια του βίντεο, σχολίασε στην ερώτηση των συνεργατών του αν κοιμήθηκε επειδή δεν του άρεσε το θέμα: «Κοιμήθηκα ρε παιδάκι μου, με πήρε ο ύπνος. Άκουσα που είπε "ξημέρωσε" και νόμιζα ότι είχε βγει από τα μπουζούκια και μίλησε».
Στη συνέχεια της συζήτησης -δείχνοντας έντονα την «αδιαφορία» του για το συγκεκριμένο θέμα- είπε με ειρωνικό ύφος: «Κάτι άλλο έχουμε να πούμε; Βαρέθηκα, είναι τόσο καλό παιδί ο Πλούταρχος και είπε γλυκά λόγια για όλους. Όλοι λένε καλά λόγια, αγάπη παντού ρε παιδί μου. [...] Όλοι έχουν παίξει με τον Πλέσσα, όποιος θέλει να το γυρίσει στην τέχνη παίζει με τον Πλέσσα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΟΣΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !