ΣΟΚ! - Επίθεση με μαχαίρι live στην εκπομπή του Παπαδάκη! (Video)

Καρακασίδης Γιάννης
1
Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Πρωινό ΑΝΤ1", όταν ένας άνδρας, που κάηκε το σπίτι του τα ξημερώματα, επιτέθηκε με μαχαίρι σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο!

Στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, μια οικογένεια διέμενε, λόγω οικονομικών προβλημάτων, χωρίς οικιακό ρεύμα και είχαν φως μόνο με κεριά, τα οποία προκάλεσαν πυρκαγιά το βράδυ της Τετάρτης! Η οικογένεια παραλίγο να καεί ζωντανή, ενώ η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει μία γιαγιά και ένα παιδάκι, που μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με αναπνευστικά προβλήματα.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, βρισκόταν στον χώρο του κατεστραμμένου σπιτιού σε ζωντανή σύνδεση. Κάποια στιγμή ακούστηκαν οι φωνές της δημοσιογράφου και όταν το πλάνο γύρισε, είδαμε τον ιδιοκτήτη του καμμένου σπιτιού να απειλεί έναν εικονολήπτη, κρατώντας ένα τεράστιο μαχαίρι! Ξαφνικά, σε απελπισμένη κατάσταση, γύρισε προς το μέρος ενός περίοικου που καθόταν παραδίπλα και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ΕΣΡ υπάρχει για να επιβάλει πρόστιμα χωρίς νομικό υπόβαθρο στο Real FM; Από τη στιγμή που στον κοντρόλ της εκπομπής έβλεπαν από την εικόνα που έπαιρναν από τη Θεσσαλονίκη ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, έπρεπε να μη βγάλουν καν τη σύνδεση στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !