Στην κατινιά το έριξε ο Κωστόπουλος!Η ¨ήττα πονάει¨...

1
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πριν λίγες μέρες όταν ο Άρης Καβατζίκης προλόγιζε ένα video με δηλώσεις
του Στέλιου Ρόκκου εναντίον του Γιώργο Λιάγκας εκείνος δεν επέτρεψε να παίξει το θέμα.Συγκεκριμένα ανέφερε πως αυτός δεν επιθυμεί να κάνει τις κατινιές που κάνουν άλλοι.

Μετά από όλα αυτά σήμερα κάλεσε το Στέλιο Ρόκκο και έμμεσα τον ρώτησε για αυτή τη νέα κόντρα με τη βοήθεια φυσικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου που άλλο που δεν ήθελε να ακούει σε πρώτο πλάνο το θάψιμο του πρώην φίλο και συνεργάτη του.Εδώ επικράτησε η λογική της κωλοτούμπας,διότι ο Πέτρος Κωστόπουλος άλλα είπε και άλλα έκανε τελικά.

Θα μου πείτε μπορεί να του τον επέβαλλαν τον καλεσμένο.Ναι θα μπορούσε να είναι ένα βασικό επιχείρημα,όμως πως έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την προβολή ενός ολόκληρου θέματος και ξαφνικά δεν μπορεί να θέσει ένα βέτο σε ένα καλεσμένο ή έστω να μην τον ρωτήσει για αυτό το θέμα.

Σίγουρα θα βρήκε την ευκαιρία.Σε συνδυασμό με την ανοιχτή επίθεση της ¨αδικημένης¨(μη γελάσω) Κωνσταντίνας αυτό είναι κουτί...

Βέβαια γελάει καλύτερα και όποιος γελάει τελευταίος και φυσικά κάτι που είναι αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι όλο το πρωινό του Mega ασχολείται με αυτό του Ant1 μέσα από μπηχτές,καρφιά και καλημέρες.Το απέναντι στρατόπεδο απλά σφυρίζει αδιάφορα,διότι ο ο κάτω ασχολείται με τον πάνω,ο πάνω όχι όμως με τον κάτω!

Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από όλο αυτό?

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !