"Nick o'clock" και τα νούμερα στα τάρταρα!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Με ζήλο και άφθονο μεράκι προετοιμαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια αυτή η νέα βραδινή εκπομπή την οποία προόριζαν για το Νίκο Μουτσινά! Το "Nick O' Clock" είναι το απόσταγμα των συζητήσεων επί συζητήσεων μεταξύ του παρουσιαστή και των ιθυνόντων της Παλλήνης, μετά το "ναυάγιο" για την αναβίωση του θρυλικού "Αδύναμου Κρίκου".

Ωστόσο, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να αγγίζει τη σφαίρα της ικανοποίησης και να δίνει έναν - έστω ελαφρύ - αέρα ανανέωσης στο πρόγραμμα του σταθμού, τα νούμερα της τηλεθέασης καθιστούν την εκπομπή τον... αδύναμο κρίκο της prime time. 

Με 14,7% (19,3%) έκανε την προηγούμενη εβδομάδα πρεμιέρα το "Nick O' Clock" με μία καλεσμένη που καθόλου απαρατήρητη δεν περνά: τη Ζέτα Μακρυπούλια. Χλιαρές οι αντιδράσεις, σίγουρα όλοι - μέχρι και ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς - περίμεναν κάτι πολύ παραπάνω, ενώ το "ξεγυρισμένο" 30άρι του Ant1 την ίδια ώρα τους... έκατσε σαν βράχος στο λαιμό.

Κι αν οι ιθύνοντες του Alpha εναπέθεσαν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη δεύτερη εκπομπή του "Nick O' Clock", βλέποντας τη "λυπητερή" της Agb, πολλά σαγόνια θα άγγιξαν το πάτωμα! Τι κι αν η Λιάνα Κανέλλη ήρθε για να αναπτερώσει το ηθικό και την τηλεθέαση, τι κι αν θεωρείται από τους ελάχιστους λαοφιλείς πολιτικούς αυτής της χώρας, τι κι αν είπε "πράματα και θάματα", το θαύμα δεν επετεύχθει. Αντιθέτως, το show του Νίκου Μουτσινά όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει τα νούμερα στα επίπεδα της πρεμιέρας, αλλά βρέθηκε συνολικά και στην τελευταία θέση της χθεσινής prime time.

12% ήταν ο μέσος όρος με τον οποίο "έκλεισε" το "Nick O' Clock", την ώρα που τα "Καρντάσιανς" σημείωναν 16,6% και η επανάληψη του "Ευτυχισμένοι μαζί" 34,5%! Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος όρος του Alpha στο slot 21:00-21:50 ήταν 20,1% ("Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"), ενώ πριν ξεκινήσει η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η "Ελληνοφρένεια" έδωσε στον σταθμό ένα 12,7%. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !