Ο large Πρετεντέρης, η τάπα στον Βορίδη mou, ο ανιματέρ Χατζηνικολάου και η μπαγιατίλα του «Όλα»

0
Τι γέλιο Jesus Christ μου χθες με τον Βορίδη στην «Ανατροπή»! Του την είπε η Δέσποινα Κουτσούμπα – πρόεδρος του σωματείου των αρχαιολόγων και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κανονικά! Και με χιούμορ! Εκεί που κάποια στιγμή ο μόνιμος καλεσμένος του Πρετεντέρη παραπονέθηκε ότι στο πάνελ είναι 7-8 αντικυβερνητικοί, πετάγεται το woman και του εκσφενδονίζει, «Ναι αλλά εσείς κ. Βορίδη θα είσαστε εδώ και την άλλη Δευτέρα, οι υπόλοιποι δεν θα είμαστε»!
Άμα είσαι large τύπος!
Με το γάντι! Ωραίος όμως και το πώς το υποδέχθηκε το σχόλιο, ο Πρετεντέρης! Έβαλε τα γέλια, της είπε ότι την επόμενη είναι η αργία και μετά η συνέντευξη Σαμαρά οπότε δεν γίνεται να είναι ο Βορίδης και της πρότεινε αν θέλει με χαρά του, να πηγαίνει κάθε Δευτέρα καλεσμένη και η ίδια! Μιλάμε για αφασία situation!
Ωραίος
Και βεβαίως το έχουμε ξαναπεί, αλλά με την ευκαιρία της χθεσινοβραδινής εκπομπής, το ξαναμπουμπουνάμε. Τα μούτρα κρέας έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον οικοδεσπότη! Ο οποίος έχει ανακαλύψει με αφορμή το εμπάργκο της αντιπολίτευσης, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ομολογουμένως, περνάμε καλύτερα! Πάντα τέτοια!
Ντόιν !
Καλά τι τον έπιασε τον Νίκο Χατζηνικολάου να παροτρύνει να χειροκροτήσουν (!) στο τέλος της χθεσινοβραδινής εκπομπής, με αποτέλεσμα να βαράει παλαμάκια μόνος του;.. Κάντε hear και κουφαθείτε!
Δεν είχε και έναν ανιματέρ να αναλάβει!
Εκεί που είχε τη μαραθώνια εκπομπή με τον Άδωνι, τον οποίο σφυροκοπούσαν όλοι οι συνδικαλιστές που ήταν στο στούντιο, για την υγεία, τα γενόσημα, τις περικοπές και την απληρωσιά, όταν έφθασε το φινάλε, ο presenter ευχαριστεί τον υπουργό, μετά το κοινό στο πλατό που συνέβαλε με τις ερωτήσεις του… και μετά αρχίζει τα κλάπα κλούπα με την ατάκα «Νομίζω μπορούμε να κλείσουμε θετικά»! Και εννοείται ότι δεν χειροκρότησε κανείς μαζί του και τα βάραγε μόνος του! Φαεινή ιδέα είχε ο άτιμος!
Πρεμιέρα… του 1940  
Ε τα sorry μας, αλλά τι μπλιαξ για πρεμιέρα! Μα είναι δυνατόν να κάνουμε τρία ζάπινγκ στο πρώτο «Όλα» της σεζόν… και να σκάνε μύτη στη plasma μας, πλάνα ελληνικών σίριαλ δεκαετιών; Jesus Christ! Ολόκληρη πρεμιέρα και δεν βρήκε η ομάδα τους στιγμιότυπα να σατιρίσουν πιο φρέσκα και μας μαγάρισαν την οθόνη με τη μπαγιατίλα; Εντάξει, είπαμε! Όχι και τόσο υλικό – σεντούκι πια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου 
Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !