Ο Γιώργος Λιάγκας στο THE VOICE;

9
Το νέο μεγάλο σόου του ANT1, το THE VOICE αποτελεί το φετινό μεγάλο στοίχημα του καναλιού

Ήδη εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες στο κανάλι από την ομάδα παραγωγής ενώ έχει βγει στον αέρα και το τρέιλερ του The voice για όσους θέλουν να διαγωνιστούν. Μέχρι στιγμής το βάρος έχει δοθεί στη σύσταση της κριτικής επιτροπής που πρέπει να απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου γι αυτό κι έχει γίνει κρούση τόσο στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή όσο και στον Αντώνη Ρέμο

Οσον αφορά στην παρουσίαση του σόου έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής τα ονόματα του Σάκη Ρουβά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά πληροφορίες  θέλουν να έγινε πρόσφατα κουβέντα και με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής που έχει δοκιμαστεί σε πολλά τηλεοπτικά πόστα, κρίνεται αυτή τη στιγμή ως ο καλύτερος στο να μπορέσει να δώσει την σπιρτάδα που χρειάζεται το σόου αλλά και να χειριστεί τα τέσσερα πολύ δυνατά ονόματα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία καθώς ο Γιώργος Λιάγκας αυτό το διάστημα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στο στήσιμο της πρωινής εκπομπής και μαζί με τη Φαίη Σκορδά κάνουν καθημερινές συσκέψες και βλέπουν καινούρια πρόσωπα προκειμένου να στήσουν μια δυνατή ομάδα


tvshow

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο χειρότερος από αυτούς που αναφέρετε είναι ο Λιάγκας! Ακόμα και ο αμίλητος Ρουβάς καλύτερος είναι! Αλλά αφού έχουν την Ναταλία γιατί ψάχνουν για άλλον???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o liagas eipe xthes sto radiofwno oti den exei kanei kammia suzhthsh gia prime time kai thelei na afosoiwthei sto prwino toulaxiston twra pou einai arxh.natalia h manwlidou sth parousiash tou show!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λιάγκας δεν θα θέλει να καεί τηλεοπτικά τουλάχιστον φέτος που άλλαξε τηλεοπτική στέγη. Είναι πολύ έξυπνος θέλω να πιστεύω για να το δεχτεί. Αν και στο The Voice το θέμα παρουσιαστή ειναι καθαρά διεκπαιρεωτικό όπως στο Έλλαδα έχεις ταλέντο που πρωταγωνιστές είναι καθαρά οι κριτές και η ομάδες τους. Ιδανική θα ήταν η Συνατσάκη ή ακόμα κι ο Λιανός για αυτό το διεκπαιρεωτικό ρόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη μαιρη για καποιο λογο δεν την εχουν για τετοια προγραμματα και απορω γιατι.ομορφη ειναι,λεγειν εχει και το οτι δεν απεδωσε στο πρωινο οπως πιστευαν ειναι γιατι δεν της ταιριαζει να ειναι και να λεει κουτσομπολια και συνταγες. θεωρω οτι θα ηταν η εκπληξη της σεζον αν της ανεθεταν το dwts η το voice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή έτυχε να δουλέψω ένα διάστημα στον πρώτο κύκλο του γερμανικού The Voice of Germany: Η παραγωγή του The Voice θα είναι λογικά συμπαραγωγή ανάμεσα στην ΕΝΑ και την Talpa (συνηθίζεται αυτό). Η Talpa βάζει ως όρο να υπάρχει μόνο ένα μέρος με πρώτα ονόματα. Δηλαδή ή στην παρουσίαση ή στην επιτροπή.

    Στην Γαλλία λ.χ. παρουσιάζει ο Αλιάγας, αλλά στην επιτροπή κάθονται μουσικοσυνθέτες, παραγωγοί, στιχουργοί. Όπως και στην Σουηδία ή την Δανία.

    Στην Γερμανία πάλι έβαλαν ονόματα πρώτης γραμμής στην επιτροπή και έδωσαν την παρουσίαση σε άγνωστο και ταλαντούχο νεαρό. Το ίδιο έκανα στην Αγγλία, την Ρωσία και στην Αμερική.

    Γιατί όλο αυτό: Γιατί στο επίκεντρο της εκπομπής είναι ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ και όχι οι φίρμες. Λογικά λοιπόν στην παρουσίαση ή θα βάλουν τον Βλάχο ή τον Πούμπουρα ή την Συνατσάκη. Εκτός βέβαια αν βάλλουν Λιάγκα και στην επιτροπή θα έχουν δευτεράντζες τύπου Μουρατίδη, πράγμα που μάλλον κρίνεται ουτοπικό -ένεκα εμπλοκής των Ολλανδών συμπαραγωγών.

    Α! Λογικά μαζί με το The Voice ο ANT1 αναγκάστηκε να πάρει και το "The Winner is..." Είναι ένας από τους λόγους που η εκπομπή δεν μεταδόθηκε από τον Alpha.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακαρι να ισχυει και να αναλαβει το σοου η μαιρη! θα ηταν το καλυτερο αυτο.
    ενα τρελο σεναριο ειναι να αναλαβει το voice η ζετα αφου τα επεισοδια ειναι γυρισμενα και τα live λογικα θα ξεκινησουν μετα τα χριστουγεννα που θα εχουν τελειωσει οι παραστασεις και φανταζομαι οτι τα οικονομικα δεδομενα θα ειναι διαφορετικα.ετσι παραμενει και στο καναλι αφου σιγουρα θα τη θελουν εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμμ...Η αλήθεια είναι ότι ίσως όντως θα έπρεπε επειδή το concept φαίνεται "δυνατό" να ενισχυθεί το κομμάτι της κριτικής επιτροπής με ονόματα, που να έχουν και βαρύτητα στη μουσική βιομηχανία.
    Και στο κομμάτι της παρουσίασης ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και κάποιο πιο "νεαρό" πρόσωπο όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
    Βέβαια το ρίσκο θα είναι μεγάλο, γιατί είναι άπειροι τελείως(κυρίως οι άντρες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apo noemvrio 8a ksekinisei to show,oxi meta ta xristougenna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !