Θα γίνει η MEGAλη ανατροπή?Θα πάει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ στο πρωινό του Mega?

Χρηστος Γ
7
Έντονες φήμες τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν ότι ο Πέτρος Μπούτος έχει προσεγγίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο προκειμένου να αναλάβει  την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA. Ομολογουμένως οι φήμες ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατόν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν, αφού όλα τα στόματα είναι κλειστά. Ωστόσο, από την επιλογή φαίνεται ότι ο Πέτρος Μπούτος θέλει να «πληρώσει» με το ίδιο νόμισμα το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά που σχεδόν αιφνιδιαστικά αποχώρησαν από το μεγάλο κανάλι για τον ΑΝΤ1.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, αν επιβεβαιωθεί η φήμη και την πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού αναλάβει ο Πέτρος Κωστόπουλος με ομάδα συμπαρουσιαστών – η επιλογή εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, μοιάζει αξιοπρεπής και σοβαρή. Άλλωστε ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι από μόνος του χαρακτήρας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσει νέο ρόλο, ενώ παράλληλα έχει  σημαντική πια εμπειρία στην τηλεόραση, φυσικά βοηθούντος και του μηχανισμού του MEGA θα μπορούσε να κάνει την διαφορά, σίγουρα πάντως είναι μια εύστοχη επιλογή. (enimerosi24)

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ...ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλη μια κινηση που δεν την περιμεναμε απο το mega αν ισχυει. αλλα και σαν προταση να ισχυει και να του εγινε δεν νομιζω πως ο κωστοπουλος θα την δεχοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Πετρο Κωστοπουλο θα ειναι πολυ super η εκπομπη, προτεινω ο τιτλος να ειναι "Ανοιξε Πετρ-ο να διαβω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρηκαν και αλλο ζευγος για το πρωινο Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομιζω ο αντ1 να στεναχωρηθει ιδιαιτερα αν του παρουν τον κωστοπουλο.Περισυ δεν τα πηγαινε καλα η εκπομπη του...Παντως χλωμο το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε εντάξει πολλά ονόματα για το τίποτα... Άκλαφτο το Πρωινό μου φέτος! Κωστόπουλος - Μπαλατσινού ο,τι χειρότερο μπορούμε να δούμε... Το μόνο ενδιαφέρον που μπορούμε να δουμε από αυτούς είναι κανα ριαλιτι τυπου Καρντασιαν! Η εκπομπή του Κωστόπουλου άλλωστε αν εξαιρέσουμε τα 2 πρώτα χρόνια έχει μια μέτρια πορεία σπάνια ξεπερνάει το 20%. Επίσης η Μπαλατσινού δεν είναι αυτή που θα ταυτιστεί μαζί της η μέση νοικοκυρά. Θυμηθείτε Doi που αν και δεν αρέσε σε κανέναν την εκθείασαν όλοι οι κριτικοί (γιατί άραγε). Επίσης μην ξεχνάμε την παταγώδη αποτυχία της Βίκυς Καγιά στο Πρωινό Καφέ που όσο να πεις είναι πιο τηλεοπτικό πρόσωπο από την Μπαλατσινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !