Εντονο παρασκήνιο πίσω από την απόλυση του Τραγκα από τον ΣΚΑΙ

Χρηστος Γ
3

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον ΣΚΑΪ καθώς ο σταθμός έλυσε τη συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο.
Παρά το γεγονός πως το τρέιλερ της εκπομπής βρίσκονταν ήδη στον αέρα κι όλα είχαν κανονιστεί, το συγκρότημα Αλαφούζου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του συμβολαίου που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, το οποίο μάλιστα προέβλεπε και επιπλέον 30 εκπομπές ακόμη.
Μάλιστα, η πρόωρη λύση του συμβολαίου ενεργοποιεί τις ρήτρες που υπήρχαν σ’ αυτό με βάση τις οποίες ο δημοσιογράφος θα πρέπει να αποζημιωθεί.
Σύμφωνα μάλιστα με τα parapolitika, το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του δημοσιογράφου είναι έντονο καθώς η Γερμανική Πρεσβεία είχε εκφράσει ενόχληση για το περιεχόμενο της εκπομπής ενώ γίνεται λόγος και για deal του Ομίλου ΣΚΑΪ και της Deutsche telecom για το πρόγραμμα του ΟΤΕ-ΤV.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Γιώργος Τράγκας λέει σε κύκλους του σχετικά με την λύση της συνεργασίας του με το ΣΚΑΪ ότι «ο Αλαφούζος με αντάλλαξε με τους Γερμανούς».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. λίγο "μούφα" ακούγεται αυτό με τους γερμανούς, αφού ούτως ή άλλως εδω και 2 χρονια ο ΣΚΑΙ συνεργαζεται με τον ΟΤΕ TV για τα αθλητικα του καναλια.
    Πιο πολυ διαζυγιο κοινη συναινεσει πρεπει να ειναι, αφου και ο ΣΚΑΙ δεν τον "πολυσήκωνε" και ο ιδιος εχει αλλου ειδους βλέψεις και προτάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Afou ekeinos elege oti exoun ipograpsei kai tonize oti exei simvolaio allios tha ton apozimiosoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θα πει "αυτοκτονία". Ο "Ελεύθερος Σκοπευτής" ήταν (μαζί με την εκπομπή του Αυτιά), από τις λίγες που έφερναν πρωτιά και θεαματικά νούμερα στο ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !