Καλίδης-Χολίδης-Χρύσπα και Στικούδη στη σκηνή του VOX!

0
Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Χολίδης, η Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη θα ξεσηκώσουν τη σκηνή του VOX! Ένα «δυνατό» και «νεανικό» σχήμα, μια δοκιμασμένη συνταγή και ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση υπόσχεται την καλύτερη επιλογή στη νυχτερινή Αθήνα με νύχτες διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσης!

Ο Πάνος Καλίδης για 4η συνεχόμενη σεζόν συνεχίζει και φέτος να πρωταγωνιστεί στη σκηνή του VOX. Η αμεσότητα με τον κόσμο σε κάθε του εμφάνιση αποτελεί εγγύηση για μεγάλα κέφια αλλά και τον καθιερωμένο λουλουδοπόλεμο που δεν έχει σταματημό! Η ικανότητά του να ξεσηκώνει και να διασκεδάζει αλλά και οι πρόσφατες μεγάλες του επιτυχίες όπως “Τα καλύτερά μας χρόνια”, “Τρελή Ιδέα” αλλά και τα ήδη αγαπημένα “Παραγνωριστήκαμε”, “Τι γίνεται”, “Μη μου το χαλάς” και “Γεια σου” είναι σίγουρο ότι θα μας απογειώσει χαρίζοντας κέφι, χορό και διασκέδαση για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και ανανεώνει το ραντεβού με τους θαυμαστές του στη σκηνή του VOX. Αγαπητός και βαθιά επικοινωνιακός με το κοινό, με την αυθεντικότητα του αλλά και με μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του έρχεται να ερμηνεύσει αγαπημένα του τραγούδια αλλά και τα πιο πρόσφατα “Ακου το φίλο σου”, “Η αγάπη αυτή” και “Μάτια μου ατέλειωτα”, έτοιμος να δώσει τον παλμό στην πιο κεφάτη και παρεϊστικη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνα.

Η Χρύσπα πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, έρχεται να συμπληρώσει την παρέα στο VOX. Με γνήσια λαϊκή φωνή, φρέσκια παρουσία και δυνατές ερμηνευτικές ικανότητες ξεσηκώνει σε κάθε της εμφάνιση και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Κατερίνα Στικούδη η κορυφαία Pop R&B τραγουδίστρια της Ελλάδος με την απίστευτη ενέργειά της, θα δώσει τη δική της ξεχωριστή pop νότα στο πιο πετυχημένο σχήμα της σεζόν στο VOX. Μετά την επιτυχία της “Ψηλά Τακούνια’’ κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι ‘”Με ένα σου φιλί’’ που αναμένεται να είναι η επιτυχία της χρονιάς.


Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.


Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Χολίδης η Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη
μας υποδέχονται στο VOX
από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου
για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !