ΜΠΡΟΥΣΚΟ:Θα ανταποκριθεί στην 'τιτανομαχία' της ζώνης 19.00-20.00?

Χρηστος Γ
0
Με όλες του τις δυνάμεις προσπαθεί να στηρίξει το νέο σήριαλ ο Ant1.Σε λίγες ημέρες,μια ακόμα προσπάθεια 'αναστήλωσης' του lead-in ξεκινά για το κανάλι,& οι υπεύθυνοι έχουν πραγματική αγωνία.Βλέπετε, η ζώνη 19.00-20.00 δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι η πιο δύσκολη ζώνη της tv αυτή την περίοδο.

ALPHA-SKAI ρίχνουν στη μάχη τους Σρόιτερ-Ευαγγελάτο, με ποσοστά που, σπάνια πέφτουν κάτω από 30% συνολικά.Αν προσθέσετε & την μικρή ενδυνάμωση της Δ.Τ στη ζώνη 18.00-20.00 (ελέω δελτίου),τα 3 αμιγώς ενημερωτικά προγράμματα 'ακουμπούν' ακόμα & το 40%.
-Η FATMAGUL έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.Τα 30άρια φυσικά, έχουν κατακτηθεί με αμελητέο ανταγωνισμό από τον Ant1.Ωστόσο,πέρσι, για ένα μεγάλο διάστημα το σήριαλ δεν έπεφτε κάτω από 35%,ποσοστό εξαιρετικό ανεξαρτήτως των...απέναντι.
-Η 'Προδοσία' δείχνει πως μπορεί να ανεβάσει στροφές,χτίζοντας-τουλάχιστον- το φράγμα του 10%.
Τα ποσοστά αυτά από μόνα τους ξεπερνούν...χαλαρά το 75%.Για τους λιγότερο μυημένους στους αριθμούς της Agb,σπανιότατα,τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ξεπερνούν το 85%.Πόσο εύκολο είναι να χτυπήσει ικανοποιητικά ποσοστά ένα νέο σήριαλ, σε σταθμό που έχει γυρίσε την πλάτη στη μυθοπλασία?

Μια διευκρίνιση:Το 'Μπρούσκο' δεν πέφτει στην αρένα με φιλοδοξίες να κάνει 'καλά νεανικά κοινά' & τα...γνωστά ξέρετε.Πιστεύω πως το επίπεδο παραγωγής είναι κλάσης ανώτερο από το-ανεκδιήγητο-του 'Βαλς'.Πάντως, και είναι κάτι που γνωρίζουν οι ιθύνοντες,ο πήχυς του 20% (ικανοποιητικός για την αρχή του σήριαλ) δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.Κρατήστε το...

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !