Το κερασάκι στην τούρτα των συνεχών μεταγραφών θα βάλει ο ΑΝΤ1 με τους «Κηπουρους του MEGA»;

9
«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια» φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι «Κηπουροί του MEGA» και αποφάσισαν να… ξεριζωθούν από τη Μεσογείων και να «φυτρώσουν» στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, χθες το πρωί οι παρουσιαστές της πετυχημένης εκπομπής κηπουρικής συναντήθηκαν με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Ο λόγος της συνάντησής τους δεν ήταν βέβαια μία… φιλοσοφική συζήτηση, αλλά το να μετακομίσει η εκπομπή από το κανάλι της Μεσογείων και να… βλαστήσει μέσα από τη δική τους συχνότητα.

Τον τελευταίο καιρό, όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, υπάρχει μία… ρευστή κατάσταση για το μέλλον της εκπομπής στο MEGA. Μετά από όλα όσα συνέβησαν με την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής τα στελέχη του MEGA σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τους συντελεστές της στο «Πρωινό mou» παρουσιάζοντας εκεί ό,τι αφορά την κηπουρική με σκοπό να… καρποφορήσουν τηλεθεάσεις. Φαίνεται όμως, ότι η ιδέα του «ένθετου» και η… αβεβαιότητα που υπάρχει από την πλευρά του MEGA προβληματίζει τους «Κηπουρούς» κι έτσι χθες έκαναν συνάντηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1 που φαίνεται να καλοβλέπουν το να… φυτρώσουν την εκπομπή στο πρόγραμμά τους.

Oι επόμενες ημέρες πάντως είναι καθοριστικές για τους «Κηπουρούς» καθώς ή θα συνεχίσουν ως «Κηπουροί του MEGA» ή την επόμενη σεζόν θα δούμε στον αέρα τους «Κηπουρούς του ΑΝΤ1» μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου. Έτσι βέβαια ο ΑΝΤ1 θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα των συνεχών μεταγραφών που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και θα τη σερβίρει πλέον στο τηλεοπτικό κοινό.

πηγή:Γρηγόρης Μελάς-newsit

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγα την εκπομπη κ σιγα τα νούμερα πού εκανε.......να μην την παρει καλυτερα ....τσαμπα χρηματα.....ας την παρει ο σκαι που εχει παρομοιες εκπομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε εγω πιστευω πως τους κηπουρος πρεπει να τους παρει ο ant1 μηπως και ξυπνησει λιγο το mega βλεποντας πως δεν εχει πια σχεδόν κανενα αξιολογο προγραμμα και στο β μισο δουμε καμια εκπληξη κι απο το μερος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xwris lefta pws tha pantretoume manwliou mou, auto teriazei sto mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μια ειδηση που εσκασε πριν λιγο και δεν ξερω αν το ρεπορταζ σας την επιβεβαιωνει.εχουν κανει προταση στη δεσποινα βανδη για την παρουσιαση του ντανσινγκ προσπαθουν να την πεισουν και περιμενουν απαντηση για αυτο δεν εχουμε καμμια ανακοινωση ακομα και μαλλον θα παει η πρεμιερα για τις 20/10;ειναι λεει αυτος ο κρυφος ασσος στο μανικι του λατσιου.ισχυει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ela re h despoinara sto dancing!makari na isxuei 3.52!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει δεν είναι κακή εκπομπή για να συμπληρώσει π.χ. την Κυριακή το απόγευμα. Νεανικότατη και χρηστική...
    Τώρα για τη Βανδή, μακάρι να ισχύει!Έχει λέγειν και άνεση, το απέδειξε και στη eurovision και πιστεύω διαισθητικά ότι έχει και χιούμορ, το οποίο θα φανεί.
    Μακάρι να είναι και μακάρι να αλλάξουν και την Ντορέττα, να βάλουν ίσως έναν άντρα για να δέσει μαζί της καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ισχυσει αυτο τοτε ο ant1 θα χρυπαει 50αρια καθε Κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το χμμμ σύντομα θα ξέρουμε σημαίνει ότι υπάρχει η συγκεκριμένη πληροφορία για τη βανδή ή είναι μία ακόμα φήμη από τις τόσες που κυκλοφορούν; όσο για τους κηπουρούς αδιάφορη εκπομπή.υπάρχει δεν υπάρχει δεν νομίζω ότι λείπει σε κανέναν κατά τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !