Miα πρώτη… γεύση από το "Μπρούσκο"

Artevelde
1

 

Εντατικά συνεχίζονται τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κρήτη και Κύπρο για την καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» που πρόκειται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν μία καινούργια εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου.






Το «Μπρούσκο» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ερωτική ιστορία με δύο εξίσου ισχυρούς ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα. Ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Εβελίνα Παπούλια, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τζόυς Ευείδη, ο Αντώνης Καρυστινός, η πρωτοεμφανιζόμενη, αλλά πολλά υποσχόμενη Ελένη Βαΐτσου και πολλοί ακόμα γνωστοί και καλοί ηθοποιοί. Έως τον Οκτώβριο που αναμένεται λοιπόν να βγει στον αέρα, μπορείτε να πάρετε μία… γεύση από το «Μπρούσκο» με τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.(newsit)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !