Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας – Εβαλε τα κλάματα η Φαίη Σκορδά

Unknown
2
Τη δική του σε υψηλότατους τόνους απάντηση στα σκανδαλοθηρικά σενάρια που τον θέλουν να χωρίζει από τη Φαίη Σκορδά έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα του ραδιοφώνου.
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μας διασύρουν συνεχώς χωρίς αιτία, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τίποτα να γράψουν. Πριν μερικές μέρες ένα περιοδικό του ..., έγραψε ότι χωρίζω με τη Φαίη! Με ρώτησε και ο βενζινάς «Διάβασα ότι χωρίζετε, ισχύει;»
. Άρχισε λοιπόν να λέγεται και να διαδίδεται ότι χωρίζουμε. Για να σταματήσει λοιπόν η μ@λ@κ@@, δεν χωρίζουμε! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος κάθεται και γράφει ό, τι του 'ρχεται στο τσερβέλο».
Οι συνεργάτες του είχαν μείνει άφωνοι από το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, ενώ την ίδια στιγμή η Φαίη Σκορδά λύγισε κι έβαλε τα κλάματα όντας συναισθηματικά φορτισμένη.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έλεος πια!! Με τον κάθε παπαρα που βγαίνει και γράφει ότι να ναι πράγματα! Όχι ότι έχω σε εκτίμηση τον Λιάγκα αλλά δεν είναι και ότι πιο ωραίο να γράφεις τέτοια πράγματα για ένα ζευγάρι που είναι κακοήθιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ba?otan anaferodai se aytoys einai asximo e?otan aytoi kathe prwi kanoyn to koytsobolio toy aiwna kai otan sto alter i kyria kseskize anthrwpines sarkes itan kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !