Τι πιθανότητες έχουν να πάνε καλά τα ¨Εγκλήματα¨?

7
Όπως εδώ και μέρες έχουμε ενημερωθεί ότι από τις 29 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα θα μπει σε επανάληψη η σειρά ¨Εγκλήματα¨.Τον αν θα πάει καλά η σειρά ενδιαφέρει πολύ τον Ant1,αφού εκτός από την απογευματινή ζώνη ανεβαίνει και το δελτίο.Τι πιθανότητες όμως έχει να πάει καλά?

Αρκετές ειδικά στα νεανικά κοινά,αφού ο ανταγωνισμός εκεί δεν είναι υψηλός.Το τούρκικο στο Mega σε αυτά τα κοινά δεν πάει πολύ καλά, το ίδιο το δελτίο ειδήσεων στον Alpha, η ενημερωτική εκπομπή,αλλά και η ξένη σειρά του Star ¨Joey¨,που παρά τη νεανική της μορφή δεν έχει συγκινήσει τον κόσμο.Εκεί κάπου χωράνε τα Εγκλήματα,που θα δώσουν μία λύση στους νέους,αλλά και σε τηλεθεατές μεγαλύτερης ηλικίας,που τους αρέσει να θυμούνται τα παλιά.

Η σειρά παρόλο που πέρυσι το καλοκαίρι έπαιξε 2 φορές ευνοείται λόγω του σχετικά χαμηλού φετινού ανταγωνισμού στα νεανικά κοινά.


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η καλυτερη κωμωδια! Θα ριξουμε γελιο παλι! Τελεια επιλογη! Φυσικα κ θα παει καλα σε νουμερα! Αν κ σε δυσκολη ωρα, θα χτυπαει ενα 15-16% (total) κ 22-25% (15-44).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ 7-8 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σακη, συγκρινεις τα εγκληματα με το τουρκικο σαπουνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΣΑΚΗΣ, ενα από τα καλύτερα τούρκικα; Μιλάμε πάντα για ένα σίριαλ το οποίο έχει προσβάλει τον Χριστιανισμό κάνοντας μια Εκκλησία, σε ένα μπουζουξίδικο Γ κατηγορίας! Ωραίους τηλεθεατές έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mpa, min to les... H upodoxi twn tiletheatwn pros to "asteri" den einai kai toso thermi, gi' auto xtypa 23aria sto sunolo kai 12 me 15% sta neanika... Ta Egklimata tha stathoun para poly kala, eidika sta neanika pou tha parei protia aneta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πιο ωραία σειρά τις ελληνικής τηλεόρασης μαζί με τα μαύρα μεσάνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !