Κόβεται το Mega Σαββατοκύριακο?Θα αντικατασταθεί απο παιδικά!

3
Πολλά ακούγονται για το μέλλον της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι εξασφάλισε στο πρόσφατο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών, έξι τίτλους παιδικών σειρών κινούμενων σχεδίων, με στόχο να δημιουργήσει νέα ζώνη που θα απευθύνεται σε παιδιά. Η τρίωρη ζώνη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ακόμα όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι σειρές κινούμενων σχεδίων θα προβάλλονται νωρίς το πρωί, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο την εκπομπή «mega Σαββατοκύριακο» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη ή θα ακολουθούν στη ζώνη 10-1
Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αυτή τη στιγμή εκείνος που έχει περισσότερες πιθανότητες να δει την έξοδο από το σταθμό δεν είναι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο και στο δελτίο αλλά ο Μανώλης Αναγνωστάκης, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν θα δει το συμβόλαιό του με το κανάλι ν ανανεώνεται.

tvshow

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν τελικά κοπεί η εκπομπή ο Αυτιάς 40αρια θα κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αυτιάς του χρόνου μετακομίζει στο καθημερινό πρόγραμμα.Πάντως ο Skai πρέπει να βάλει κάτι δυνατό τα πρωινά ΣΚ,για να κάνει τα 40αρια που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη (ίσως και στον κόσμο) που έχουν καταργηθεί τα καρτούν του Σαββατοκύριακου. Οι τηλεθεάσεις στις ξένες χώρες είναι πολύ μεγάλες παρεμπιπτόντως.

    Θυμάμαι πόσο ευχάριστα ξυπνούσα στις αρχές του 90 για να δω παιδικά, ενώ τα παιδιά μου δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βλέπουν DVD (τα οποία μάλιστα τα αποσπούν από το διάβασμα γιατί τα βλέπουν καθημερινές).

    Κάποιος θα βιαστεί να πει πως έχει ακόμα το Star. Στην πραγματικότητα όμως τα παιδικά αυτά είναι 2ας και 3ης διαλογής, παίζονται ανακατεμένα (χωρίς σειρά) και επαναλαμβάνονται συνέχεια.

    Ελπίζω λοιπόν το Mega (και ο Ant1) να ξαναγίνουν πιο ευαίσθητοι με τους μικρούς τηλεθεατές και να ακολουθήσουν το καθιερωμένο παγκοσμίως Σαββατοκύριακο των παιδιών. Ακόμα και οι σειρές που έβαζαν κατά τη δεκαετία του 90, θα μπορούσαν να γεμίσουν τη ζώνη οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !