Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα σχέδιά του για το καλοκαίρι, το μέλλον του στο Mega και οι φήμες για γάμο μέσα στο καλοκαίρι

0
O Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον “Όμορφο Κόσμο” του Mega,
εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται μαζί με την σύντροφό του, Κατερίνα Κόκλα, στο νησί από όπου εκείνη κατάγεται, τη Νάξο. Μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί περισσότερο από ένα χρόνο και περιμένει το πρώτο του παιδί, γνωρίστηκε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.
Αν και το συμβόλαιό του λήγει, ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv, θέλει να συνεχίσει τον “Όμορφο Κόσμο” και να παραμείνει στο Mega. Έτσι, θα δώσει προτεραιότητα στις συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι, με το οποίο διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια άριστες σχέσεις.
Ο γνωστός παρουσιαστής περνά όλη σχεδόν την ημέρα στην παραλία, ενώ ασχολείται και με το beach bar, στο οποίο είναι συνέταιρος. Τα βράδια επιλέγει να πηγαίνει για φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια του νησιού, πάντα μαζί με την Κατερίνα, αλλά και με καλούς φίλους που έχει αποκτήσει στο νησί. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή οι ντόπιοι τον αντιμετώπισαν ως “δικό τους παιδί” και έχει αποκτήσει στο νησί πολύ καλούς φίλους.
Ο Γρηγόρης θα παραμείνει στη Νάξο όλο το καλοκαίρι και μάλιστα από την πρώτη έως και τις 12 Ιουλίου θα “βγαίνει” από εκεί η καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τη Ράνια Κωστάκη, οι οποίοι θα βρεθούν στο κυκλαδίτικο νησί το διάστημα αυτό.
Ωστόσο,ο Γρηγόρης και η Κατερίνα δεν σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι, όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !