Koza Mostra & Αγάθωνας: "Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει και αλλιώς!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και την κατάκτηση της 6ης θέσης, ο frontman των Koza Mostra, Ηλίας Κόζας, και ο Αγάθωνας, μιλούν στο περιοδικό Τηλέραμα για την εμπειρία τους στη σκηνή του διαγωνισμού και την πολυσυζητημένη συνεργασία τους. 

Ηλίας Κόζας

Τι θεωρεί ο ταλαντούχος τραγουδιστής ότι τους έκανε να ξεχωρίσουν; "Αυτό το έκρινε ο κόσμος που μας ψήφισε. Κάποιοι μιλούν για μια πολύ καλή σκηνική παρουσία, κάποιοι άλλοι για ένα πολύ καλό τραγούδι, άλλοι για το συνδυασμό των δυο παραπάνω, θέλουμε να πιστεύουμε ότι όντως ήταν ο συνδυασμός" απαντά ο Ηλίας Κόζας, ενώ παράλληλα αναλύει τα συναισθήματα που του άφησε αυτή η εμπειρία: "Ανάμεικτα. Η βάση είναι η μεγάλη μας χαρά για την πορεία που έκαναν το "Alcohol is free", εμείς ως Koza Mostra και η συμμετοχή μας ως εκπροσώπων της χώρας μας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ως ένα βαθμό και η αίσθηση ότι κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει αλλιώς. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτά δεν αντισταθμίζουν την χαρά της αξιοπρεπούς παρουσίας μας στον διαγωνισμό και το πολύ καλό αποτέλεσμα που κερδίσαμε και ως συγκρότημα αλλά και ως Έλληνες".

Σχετικά με το τι αποκόμισε από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό τραγουδιού αποκαλύπτει: "Τη χαρά μιας μοναδικής εμπειρίας, την αναγνωρισιμότητα, αλλά και πάνω από όλα την ευκαιρία να δεθούμε ως συγκρότημα ακόμα περισσότερα μεταξύ μας", ενώ όσο αφορά τη συνεργασία του με τον Αγάθωνα εξομολογείται: "Η συνεργασία ήταν παραπάνω από εξαιρετική. Ο Αγάθωνας είναι ένας πραγματικός βράχος και πλέον ένας καλός φίλος. Από εδώ και πέρα θα στηρίζει ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαστεί".

  
Αγάθωνας

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης εξηγεί γιατί δεν έμεινε ευχαριστημένος με την 6η θέση: "Γιατί ήθελα την πρώτη. Απλούστατο!"ενώ για τα συναισθήματά του μετά τον διαγωνισμό δηλώνει: "Τα καλύτερα. Οι εντυπώσεις άριστες, η παρέα φοβερή, όλα τέλεια".

Όσον αφορά την ρεμπέτικη μουσική και αν με την προβολή της μέσω της Eurovision οι νέοι πρόκειται να ασχοληθούν πιο πολύ μαζί της δηλώνει: "Ελπίζω να ενδιαφερθούν περισσότερα παιδιά, αν και το ρεμπέτικο πάντα ήταν για λίγους" και προσθέτει σχολιάζοντας τα συναισθήματά του από την συνεργασία με το συγκρότημα των Koza Mostra: "Απίθανα. Νομίζω ότι αυτή η λέξη τα περιγράφει όλα".

Τέλος, ολοκληρώνει με την εξομολόγησή του για το αν έχει μείνει κάποιο όνειρό του ανεκπλήρωτο: "Δεν κάνω όνειρα συνήθως. Να έχουμε την υγεία μας και η μουσική θα νικήσει. Όπως λέει και ο μικρός Χρηστάκης των Koza Mostra, που παίζει το ακορντεόν!".


πηγή: yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !