Φήμες για επαναλειτουργία του Alter

4
Πρωτοβουλία επαναλειτουργίας του Alter με συναντήσεις με δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς εντός των προσεχών ημερών προανήγγειλε πριν από λίγο ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Kontra παρουσία του Γιώργου Κουρή.
Με την πρωτοβουλία συμφώνησε και ο Γιώργος Κουρής. Ότι είναι γίνει θα γίνει γρήγορα. Πριν χαθεί οριστικά η συχνότητα και επιστρέψει στο Δημόσιο.

Πάντως κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφοριες του TvNea φαντάζει δύσκολο .. Μακάρι..για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και ποιος θα τους πληρωνει?Ο Φουφουτος που τους πληρωνε και παλια?Σοβαρευτειτεεε, οχι μονο δεν θα υπαρξει νεο αλτερ αλλα θα περιοριστει κι αλλο η τηλεοπτικη αγορα γιατι στην Ελλαδα εχουμε περισσοτερα καναλια απο οσα αντεχουμε και αυτο βεβαια συμβαινει με πολλα πραγματα στην Ελληνικη οικονομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε να έχουμε καμία ανατροπή και να επαναλειτουργίσει και πάλι το ALTER?Αν όλα πάνε καλά και δούμε στις οθόνες μας το ALTER, δε θα θυμίζει με τίποτα το ALTER πριν κλείσει, αφού όλο το δυναμικό του καναλιού έχει κάνει μεταγραφή σε άλλα κανάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιο αλτερ και κουραφεξαλα,εδω εχει κλεισει η μιση και βαλε τηλεοπτικη πιατσα το αλτερ μας ελειπε...δεν υπαρχει περιπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως υπάρχουν φήμες ότι ο Στουρνάρας συναντήθηκε με τον Κουρή και θα χρησιμοποιησει τις εγκαταστάσεις του Μπουρναζίου για να εκπέμψει η προσωρινή ''ΕΡΤ'' και ο Στουρνάρας θα του ''χαρίσει'' τα χρέη του. Έτσι ισως ξαναεκπέμψει το alter. Πάντως έχει δημιουργηθει ένα νέο κανάλι στις συχνότητες της digea, μήπως δούμε ο Κουρής να έχει 2 συχνότητες πανελλαδικής εμβέλειας (Alter-Kontra);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !