Ο Γιάννης Λουκάκος κατεβάζει… τα ρολά στο MEGA

0
Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο είχαν σαν αποτέλεσμα η φετινή σεζόν να είναι από τις πιο φτωχές των τελευταίων ετών.

Και βέβαια να διευκρινίσω ότι η «φτώχεια» αφορά την ποσότητα κι όχι την ποιότητα, γιατί φέτος, χρησιμοποιώντας και τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης είδαμε αρκετά προγράμματα… που δεν βλέπονταν!

Πέρα λοιπόν από το θέμα ποιότητας, το θέμα της ποσότητας λόγω των οικονομικών δεδομένων έγινε περισσότερο ορατό στο MEGA που μπορεί να παραμένει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι, αλλά έβγαλε στον αέρα τις λιγότερες εγχώριες παραγωγές που έχει βγάλει στην έως τώρα πορεία του. Δύο μάλιστα από αυτές, οι «Βασιλιάδες» και το «Master Chef» έριξαν τίτλους τέλους πριν ολοκληρωθούν, ενώ κυριολεκτικά στο σταθμό της Μεσογείων προσπαθούσαν τον ένα μήνα να δουν τι θα κάνουν τον επόμενο. Με αυτά, ή μάλλον… χωρίς πολλά «αυτά» κατάφεραν πάντως να βγάλουν τη σεζόν. Έτσι, η μία μετά την άλλη οι λιγοστές εκπομπές θα κατεβάσουν ρολά για τη φετινή σεζόν, χωρίς να γνωρίζουν βεβαίως αν θα πουν «ραντεβού το Σεπτέμβρη».

Όπως σας ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αποχαιρετήσει τον «Όμορφο κόσμο» του την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Την επόμενη αμέσως ημέρα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, θα ολοκληρωθεί η εκπομπή «Κάψε το σενάριο», ενώ το Σάββατο 29 Ιουνίου ο Γιάννης Λουκάκος θα… κατεβάσει τα ρολά του προγράμματος του MEGA για τη φετινή σεζόν, καθώς ο «Dr Cook» θα είναι η εκπομπή που θα προβληθεί τελευταία. Το ποιοι παρουσιαστές και ποιες εκπομπές θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν, όπως σας είπα, ουδείς ακόμα γνωρίζει, καθώς τους επόμενους μήνες τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων έχουν να ρίξουν πολλή δουλειά για το τι θα… μαγειρέψουν την επόμενη σεζόν.

Πηγή: zappit.gr / Σύνταξη: Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !