Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 10άδας!

Χρηστος Γ
1
ΔΕΙΤΕ την ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ,τις εμφανίσεις,την 'εμφάνιση' της Ελενας Παπαρίζου και το...απίστευτο θρίλερ της ανακοίνωσης για το Alcohol is free!
ΟΙ 10 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ:
Αζερμπαιτζάν
Γεωργία,
Νορβηγία
Ουγγαρία
Ισλανδία, 
ΡΟΥΜΑΝΙΑ, 
Αρμενία.
Φινλανδία, 
Μάλτα...ΑΠΟΜΕΝΕΙ 1 ΦΑΚΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ:
01. FRANCE
02. LITHUANIA
03. MOLDOVA
04. FINLAND
05. SPAIN
06. BELGIUM
07. ESTONIA
08. BELARUS
09. MALTA
10. RUSSIA
11. GERMANY
12. ARMENIA
13. THE NETHERLANDS 14. ROMANIA
15. UNITED KINGDOM
16. SWEDEN
17. HUNGARY
18. DENMARK
19. ICELAND
20. AZERBAIJAN
21. GREECE
22. UKRAINE
23. ITALY
24. NORWAY
25. GEORGIA
26. IRELAND

23.47:To TVNEA προέβλεψε 9/10 χώρες, μεταξύ των οποίων και 3 ΜΕΓΑΛΕΣ εκπλήξεις!
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.ΣΤΗ 10ΑΔΑ:Noρβηγία,Αρμενία,Ισλανδία, Αζερμπαιτζάν,Γεωργία,Φινλανδία,Ισραήλ, Ελλάδα (και...Ουγγαρία, Ρουμανία?) **Eκτός προβλέψεων...


23.33 Αυτή τη στιγμή,η παρουσιάστρια συνεχίζει την εκπληκτική αναδρομή στη Eurovision.Στις οθόνες μας η Ελενα Παπαρίζου,την οποία δεν μιμήθηκε!

***ΤΟ TELEVOTING ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΞέρετε ήδη, όσοι είστε σε χώρες εκτός Ελλάδας,στηρίξτε το Alcohol is FREE. Νορβηγία,Ελλάδα,Αρμενία,Γεωργία κέρδισαν τις εντυπώσεις.
-Ρουμανία:Ο 'κόκκινος' βρυκόλακας που δίνει την αίσθηση 2 φωνών στη σκηνή!Καλά λίγο κιτσερέλα δε θα έχουμε στον τελικό,να η ευκαιρία! Πάντως οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος τους... 
Eνα ακόμα ρεκόρ σπάει.Στη σκηνή, ο γηραιότερος καλλιτέχνης,ο 95χρονος της -Ελβετίας,προτελευταίας χώρας.Τον παραδέχομαι,αλλά ούτε τα λόγια δε θυμάται!! Καρδιολόγος υπάρχει στο backstage?

Στη σκηνή η Γεωργία είναι σίγουρη στον τελικό.Δυνατό τραγούδι,δια χειρός του δημιουργού του Euphoria.Μην απορήσετε,αν και προτρέχω, να το δείτε στη 5άδα του τελικού. Σταθερά στις πρώτες θέσεις των προβλέψεων. Καπνοί,πύρινη φωτιά,κλασσικό στυλάκι, αρχίσω και βαριέμαι.Το φόρεμα 'Αγνή Μπάλτσα' απαράδεκτο για ένα τέτοιο show.
Στη σκηνή:14η χώρα-Αλβανία.Η χώρα μας έχει συνηθίσει σε καλές συμμετοχές, φέτος θυμίζει λίγο μπάντα της Πάνια..Εκτός τελικού σε όλες τις προβλέψεις.ΣΕ ΛΙΓΟ: OI ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 10άδα.
Mετά την...υπνωτική Ουγγαρία,η οποία έχει fans,έρχεται ένα ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ.Η Νορβηγία-Φαβορί να κερδίσει στον ημιτελικό,2η στην ψηφοφορία των δημοσιγράφων. Εντυπωσιακή σκηνοθεσία. Παίζει στην 'έδρα' του το τραγούδι... Σίγουρη πρόκριση...

Στη σκηνή η ΑΡΜΕΝΙΑ (11η χώρα: Lonely Planet).Εχω εκφράσει-εδώ και μέρες-την άποψή μου.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕI 100% στον τελικό,αν και 31η στις προβλέψεις...Με άρωμα Tony Iommy (Black Sabbath).
Γλεντώντας με την Ελληνικά συμμετοχή ...ξεχνάμε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπέροχο τραγούδι του Ισραήλ. Αν η χώρα είχε συμμαχίες,θα μιλούσαμε για σίγουρη 5άδα τελικού.Θεωρείται φαβορί για να περάσει, νομίζουμε θα τα καταφέρει.  
Η παρουσίαση μεταφέρει πραγματικά την αίσθηση γλεντιού. Επιτέλους,η ARENA ξεσηκώνεται. Ωραία πλάνα, και 'ΓΕΙΑ ΜΑΣ'! Μουστάκι..και φύγαμε για τελικό. Ολα πήγαν καλά, αν και προσωπικά,δεν τρελάθηκα με το φόντο.
ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΚΕΡΝΑΜΕ ALCOHOL IS FREE!Με ένα υπέροχο video εισαγωγή,και ΠΟΛΥ... Θεσσαλονίκη!Το κοινό εκστασιάζεται!

H Iσλανδία έχει ωραίο τραγούδι, απλή παρουσίαση,και συμμάχους σε αυτό τον ημιτελικό.Για μένα? Σίγουρη πρόκριση.WHO CARES? Ανεβαίνει στην σκηνή η Ελλάδα!

Η 8η χώρα είναι η Βουλγαρία. Οι γνωστοί μας Εlitsa και Stoyan,σε κλασσικό έθνικ στυλ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ?
Από μας θα πάρουν βαθμούς, οι προβλέψεις τους θέλουν οριακά ΕΚΤΟΣ ή εντός. Ακολουθούν Ισλανδία ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Η έβδομη χώρα που ανεβαίνει στη σκηνή είναι η Μάλτα. Φαβορί για πρόκριση...αλλά,αλλά. Το 'Tomorrow' θα το ακούσουμε και... after Tomorrow,το Σάββατο? Το αξίζει. Γράφουν ωραία στις οθόνες τα στιχάκια του τραγουδιού,γλυκιά,και όχι γλυκανάλατη συμμετοχή.
Πέμπτη χώρα-Φινλανδία. 'Mary me'.(7h στα στοιχήματα,4η στους δημοσιογράφους).
Eτοιμαστείτε για το λεσβιακό φιλί.Ωραίο φόντο,μα ΤΟΣΟ κιτσάτη συμμετοχή. Οκ,εμείς Παπακαλιάτη βλέπουμε 18 χρόνια,τι θα μας σοκάρει??
Αν είστε fans Κοντόπουλου- Φωκά Ευαγγελινού,έρχεται το Αζερμπαιτζάν.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ.3ο στις προβλέψεις των στοιχημάτων, πρώτο στους δημοσιογράφους.Ο Farid είναι πολύ δημοφιλής,αν και το όλο σκηνικό με το γυάλινο κουβούκλιο έχει φορεθεί πολύ από τον Φωκά... Σίγουρη πρόκριση.Ξανά κόκκινο φόρεμα για τη  χορεύτρια!

Eρχεται το FYROM.Είναι το τραγούδι που είναι στον ΠΑΤΟ όλων των προβλέψεων.Η επιλογή κόκκινου ρούχου συνεχίζεται,εξ'άλλου η καλλιτέχνης είναι η 'βασίλισσα των τσιγγάνων'.Εντελώς ασύνδετοι οι 2 τραγουδιστές.Κι όμως,το θέαμα έχει μια ΄ταυτότητα'....
ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ:ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ. Ερχεται το πρώτο φαβορί της βραδιάς. Με αντίπαλο την έλλειψη συμμαχιών ( στα στοιχήματα),οι Eurofans το κατατάσσουν 2ο! Aπαράδεκτα 'παλιακή' εμφάνιση για ένα τόσο ωραίο τραγούδι.(Τίτλος:Χρυσαλίδα)
ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ: ΛΕΤΟΝΙΑ. Πρόβλεψη στοιχημάτων:15η. Eurofans vote:Εκτός τελικού.(Τίτλος: here we go).Οι ντόπιοι αγαπούν αυτό το Φλωρινιώτης με λίγο Robbie Williams στυλάκι,ωστόσο,μετά την σκανδαλώδη πρόκριση 6/6 Ανατολικών χωρών,εδώ μάλλον...αυτοί θα την πληρώσουν.

Οι Σουηδοί δίνουν ρεσιτάλ τεχνολογίας και τέχνης. Ωστόσο,όλοι παραπονιούνται για τη 'μαυρίλα' του φωτισμού. ΚΑΙ..ΝΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΛΙΚΙ, τι εμφάνιση LADY GAGA Πετραλώνων είναι αυτή από την οικοδέσποινα?
Η έναρξη επιφυλάσσει άλλο κλίμα! Η περίφημη URBAN orchestra, σε συνδυασμό με ακροβάτες & dj's δίνουν νεανικό παλμό χορού, τεχνολογίας και πάθους,εν αντιθέσει με τη συγκινητική έναρξη της Τρίτης. 
**Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα είναι 4η στα στοιχήματα και 5η στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων.

Στις 22.00 ξεκινά το λαμπερό show. Απόψε,η έναρξη επιφυλάσσει άλλο κλίμα! Η περίφημη URBAN orchestra, σε συνδυασμό με ακροβάτες & dj's θα δώσουν παλμό χορού, τεχνολογίας και πάθους,εν αντιθέσει με τη συγκινητική έναρξη της Τρίτης.
21.30. Καλησπέρα! Είμαι ο Darwin και ...απόψε έφθασε η ώρα για το ετήσιο ραντεβού σας με το TVNEA! Λεπτό προς λεπτό,η μάχη του Ελληνικού ημιτελικού! Και μια έκπληξη:Οι διοργανωτές,δε θα μπορούσαν να ξεχάσουν τη 'δική τους' Ελενα Παπαρίζου,και απόψε θα τη δούμε στις
οθόνες μας!
Πως? Σας...μπέρδεψα λίγο.Στα πλαίσια του χιουμοριστικού video-αναδρομής στο παρελθόν της Eurovision,το αποψινό αφιέρωμα ολοκληρώνεται ακριβώς στο 2005 και τη μεγάλη νίκη του 'Number 1'!Η καταπληκτική οικοδέσποινα Petra Mede, ετοιμάζει μια έκπληξη,όταν θα...μπει στο video της Ελενας!
@ Πανικός έχει δημιουργηθεί στην Τουρκία.Το δίκτυο TRT δε θα μεταδόσει τον ημιτελικό,με το αιτιολογικό πως θα 'εχει χαμηλή τηλεθέαση'.Καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν για απαγόρευση λόγω του περίφημου λεσβιακού φιλιού της Φινλανδίας.Πρόβλημα δημιουργήθηκε και στο Αζερμπαιτζάν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ:
1 Λετονία
2. Άγιος Μαρίνος
3. Π.Γ.Δ.Μ.
4. Αζερμπαϊτζάν
5. Φινλανδία
6. Μάλτα
7. Βουλγαρία
8. Ισλανδία
9. ΕΛΛΑΔΑ
10. Ισραήλ
11. Αρμενία
12. Ουγγαρία
13. Νορβηγία
14. Αλβανία
15. Γεωργία
16. Ελβετία
17. Ρουμανία
(ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ:ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ)
 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απίστευτο κι ομως αληθινό. Η Ελλάδα μετά την εμφάνιση φιγουράρει σαν ΦΑΒΟΡΙ... Ανεβαίνει στα στοιχήματα και στα προγνωστικά την βάζουν πάνω από την 7αδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !