Ελληνικές σειρές στη σεζόν 2013-14? Μην είστε σίγουροι....

Χρηστος Γ
2
Κατά περίεργο τρόπο, καλλιεργείται η αίσθηση πως η νέα σεζόν θα βρει το τηλεοπτικό τοπίο σε-ελαφρά-καλύτερη μοίρα από τη φετινή. Αναμενόμενα, πολλοί περιμένουν τόνωση της Ελληνικής μυθοπλασίας.Τι ισχύει?
Στον Ant1,μετά τα...δεκάδες δημοσιεύματα περί συζητήσεων,κατάθεσης 'ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ' κτλ,οι υπεύθυνοι θα σερβίρουν μία από τα ίδια: Μην τρώτε κουτόχορτο, 2 τούρκικες σαπουνόπερες θα κοσμούν την prime time,pranks shows, χοροπηδηχτά, adventures,χορός,κονφετί και τα σχετικά.
Στο Mega,μπορεί οι υπεύθυνοι να επιμένουν σε διαφορετική αισθητική,ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα δεν πρόκειται να αλλάξουν το υπάρχον τοπίο.Τα 'Κλεμμένα Ονειρα' θα συνεχίσουν (κάτι που λέγαμε από το φθινόπωρο),μιας και αποτελούν βιώσιμη παραγωγή,με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.Για οτιδήποτε άλλο...μη μασάτε,τίποτα δεν είναι δεδομένο,ούτε για τα 'Παντελόνια κάτω'. Οι φήμες περί νέας καθημερινής σειράς (στη ζώνη του lead-in),και 2 κωμικών σειρών είναι απλά συζητήσεις.Εδω πέρσι,μιλούσαμε για τους Βασιλιάδες,και μετά από 3 μήνες ξηλώθηκαν τα σκηνικά... 

Για να μην παραξηγούμαστε,παρά το κορεσμένο άλλοθι της κρίσης, οι σταθμοί προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω πολύ ζοφερού τοπίου.Οι 2 'μεγάλοι' έχουν διαφορετικές αφετηρίες.Ο Ant1,παρά τη μεγάλη προσπάθεια-και έχοντας ρίξει στη μάχη πάνω από 10 νέα προγράμματα- παραμένει 2ο κανάλι,εν μέσω δύσκολης συγκυρίας.Δεν είναι εύκολο να ληφθούν ρίσκα με νέες σειρές,χωρίς εγγυημένη επιτυχία.Από την άλλη,το Μεγάλο Κανάλι που βλέπει ακόμα και τα πλέον αδιάφορα προγράμματα να χτυπούν 30άρια, χρωστάει σε όποιον μιλά Ελληνικά.Πόσο προκλητικό θα φανεί να ξεκινήσει με 2-3 νέες σειρές  το φθινόπωρο??
Darwin. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 10 προγραμματα ο ΑΝΤ1 αλλα τοσα το ΜΕΓΚΑ με υψηλοτερο μαλιστα κοστος προγραμματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο που όπως αναφέρεται στο άρθρο ο Ant1 δε χρωστά παντού και έχει εξοφλήσει αυτά τα 10 προγράμματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !