ΣΟΚ! - Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εμφανίζεται στην πίστα με security! (photos)

Καρακασίδης Γιάννης
0
Mε προσωπική ασφάλεια εμφανίζεται στην πίστα του “Theatro Music Hall” δημοφιλής τραγουδιστής, που κατάφερε να γίνει γνωστός και να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! 

Από τα πρώτα κιόλας βήματα του κατάφερε να εμφανίζεται σε ένα πολύ δυνατό σχήμα που έχει καταφέρει να είναι εδώ και έξι μήνες ασφυκτικά γεμάτο...Ο κόσμος τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ένα μαγαζί είναι όρθιο και πάνω στα τραπέζια μόλις εμφανιστεί στην πίστα!

Ο λόγος για το... φαινόμενο "Παντελής Παντελίδης", ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας News, από το δεύτερο μέχρι και το τρίτο πρόγραμμα που ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ανέβει στη πίστα και να διασκεδάσει μαζί με τον αγαπημένο του τραγουδιστή, υπάρχει ένας άντρας της ασφάλειας που στέκεται πίσω από τον τραγουδιστή και απαγορεύει στον κόσμο να τον πλησιάσει!

Η απάντηση του μαγαζιού στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν πως , “Η λατρεία του κόσμου είναι ανεξέλεγκτη και πως κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί διάφορα περιστατικά που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον καλλιτέχνη και τον επιχειρηματία. Έτσι αναγκαζόμαστε να έχουμε κάποιον άνθρωπο πάνω στην πίστα για να μην ξεφεύγει η κατάσταση.

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή που θέλουν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, πρέπει να περιμένουν μέχρι την ώρα που θα τελειώσει το πρόγραμμα και να τον επισκεφθούν στο καμαρίνι με σειρά προτεραιότητας...





πηγή: tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !