Δ.Αρβανίτης:Τι πιστεύει για τη μεγάλη νίκη των 'Κλεμμένων Ονείρων'?

Χρηστος Γ
0
 “Ο...Δαδίβ των 25000 Ευρώ είχε να αντιπαλευτεί τον...Γολιάθ των 600000 Ευρώ -ανα επεισόδιο!- και τελικά ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής, τουλάχιστον όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα νούμερα τηλεθέασης της ''διαμάχης'' τους. Η δική μας σειρά αποδείχθηκε πιο...μεγαλοπρεπής από τον Σουλειμάν και είναι σημαντικό γιατί είχε να παλέψει ένα προϊόν που είχε καθιερωθεί στη ζώνη". .

Και συνεχίζει : "Νομίζω ότι βοήθησε πολύ και το γεγονός ότι πλέον οι μύθοι μας προχωρούν πάρα πολύ γρήγορα, αφήνοντας τους τηλεθεατές κυριολεκτικά χωρίς ανάσα και όσο προχωράμε στο φινάλε, οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα είναι ότι δεν αρκεί να έχεις πολλά λεφτά για να κάνεις επιτυχημένη μια παραγωγή. Αρκεί να έχεις κέφι για αυτό που κάνεις. Και εμείς έχουμε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε να έχουμε''!
(tv zapping)
Σχόλιο:Αν και έχουν δεχθεί-δικαιολογημένα-πολλά βέλη οι συντελεστές για την ποιότητα του σήριαλ,έχουμε να κάνουμε με μια,καθόλου συχνή,περίπτωση επιτυχίας.Τι κι αν στο παρελθόν η 'Ζωή της Αλλης' μεταφέρθηκε βράδυ με σαρωτικά νούμερα,δεν είχε τον ανταγωνισμό του εντυπωσιακού 'Σουλειμάν'.Ο Ant1 πάλευε μεταξύ 8%-15%.Επίσης,πρώτη φορά ένα πρόγραμμα ξεπερνά το 'Τσαντίρι' στο ημερήσιο Τηλεβαρόμετρο.Μακάρι,οι άνθρωποι του Mega να είναι περισσότερο συνεπείς απέναντι στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !