Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου αυτή την εβδομάδα!

Καρακασίδης Γιάννης
0

Και αυτή την εβδομάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μέσα από τη συχνότητα του Ant1, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή "Βράδυ" υποδέχονται προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου. 

Το Βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου ο Αγάθωνας μιλάει, μεταξύ άλλων, για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Σχολιάζει τα προγνωστικά για το "Alcohol is free"  και αποκαλύπτει τους λόγους που δέχτηκε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, η Μαντώ μιλάει για το νέο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και για τη συμμετοχή της σε αυτό. Θυμάται κάποιες από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας της και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για το θέατρο και την τηλεόραση. Αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ακολουθεί ο Claydee. Τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ο ταλαντούχος Claydee δίνει την ευκαιρία στους fans του να τον γνωρίσουν καλύτερα. Μιλάει για την υποψηφιότητά του στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV. Περιγράφει πώς ένιωσε όταν το τραγούδι του «Mamacita Buena» έγινε ultra hit και αποκαλύπτει τους επόμενους επαγγελματικούς του στόχους.   

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σχολιάζει την τηλεοπτική και θεατρική του πορεία. Θυμάται κάποιες σημαντικές στιγμές της καριέρας του και μοιράζεται με το κοινό ξεχωριστές ιστορίες της ζωής του. Το Βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται με την Κατερίνα Στικούδη. Η sexy τραγουδίστρια μιλάει για τις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες, καθώς και για τα επόμενα σχέδιά της στον χώρο της μουσικής. Ακόμα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !