Κλεμμένα Ονειρα vs Σουλειμάν:Τι ψηφίσατε?

Χρηστος Γ
6
ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΙΣ 21.15,ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ MEGA ΕΣΠΑΣΕ & ΑΛΛΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ!
Πρόκειται για την πιο αμφίρροπη-στα χαρτιά τουλάχιστον-μάχη της χρονιάς.Στο έρημo τοπίο των ελάχιστων φιλόδοξων προγραμμάτων,θα θυμηθούμε...κανά ψίχουλο από τη σκληρή μάχη προηγούμενων ετών ανάμεσα σε Mega-Ant1.
Ποια είναι τα (+) & (-) της ανέλπιστης κίνησης?
1)Προφανές (-):Ο 'Σουλειμάν' έχει χτίσει κοινό,άντεξε σε σκληρό ανταγωνισμό,σκούπισε Χατζηβασιλείου,Fatmagul,Ποδόσφαιρο,ζόρισε Λάκη.Η μια όψη του νομίσματος λέει, πως όσα προγράμματα κέρδισε είναι εβδομαδίαια, αβαντάζ για ένα πρόγραμμα που μαθαίνεται από το κοινό καθημερινά.Από την άλλη,είναι αβάσιμη η άποψη πως τα 35άρια κατακτήθηκαν λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.Η σειρά θα κέρδιζε κοινό,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Εχει όλα τα συστατικά μιας επιτυχημένης σαπουνόπερας.
2)H συνταγή της ελληνικής,prime time σαπουνόπερας καθιερώθηκε από το Mega.Παρά τους αρχικούς φόβους,η μεταφορά της 'Ζωής της Αλλης' σάρωσε, λόγω της δίψας του κοινού να δει χαλαρό μελό,χωρίς υπότιτλους.Aν και θεωρώ ασύγκριτα καλύτερη ως παραγωγή (σε σχέση με τη 'Ζωή') τα 'Κλεμμένα Ονειρα',δεν έχουν απέναντι φθηνοπαίχνιδα χοροπηδηχτών.(-)
3)Τα 'Κλεμμένα Ονειρα' είναι μια low budget παραγωγή.Κάθε επεισόδιο κοστίζει λιγότερο από 25.000,γεγονός που έκανε εξαιρετικό 'ταμείο' στο Mega χάρη στα 45άρια.Η μεταφορά στην prime είναι ρίσκο.Ακόμα και να ισχύσει το σενάριο 'ήττας' του Σουλειμάν,ο Ant1 δεν έχει να χάσει τίποτα εμπορικά για φέτος.(-)
4)Αν και πολλοί το προσπερνούν,η απόφαση του Μπούτου έχει και άλλη παράμετρο.Οπως πρώτο σας αποκάλυψε το TVNEA,η σειρά είναι μια 'ανάσα' από την 3η σεζόν.Το επόμενο 3μηνο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθει το κοινό τη σειρά το βράδυ,καθώς είναι ΣΧΕΔΟΝ βέβαιο πως θα βλέπουμε νέα επεισόδια μέχρι τις αρχές του 2014.Και η μάχη με το 'Σουλειμάν' θα είναι σε άλλη βάση του χρόνου...Τα τούρκικα σήριαλ είναι αναλώσιμα, μην κρίνετε από την επιτυχία πολλών σεζών στην Τουρκία.
5)Στις 18 Μαρτίου ξεκινά το νέο,ΕΛΛΗΝΙΚΟ,πρόγραμμα του Mega.H-πιθανή- αναμονή των καινούργιων σήριαλ του καναλιού,μπορεί να λειτουργήσει τονωτικά για τα 'Ονειρα'.
6)Τελευταία,και σημαντικότερη παράμετρος:Kαθημερινά,περίπου 2 εκ. θεατές συντονίζονται αθροιστικά στα 2 σήριαλ,Fatmagul-Κλεμμένα Ονειρα.Αν ο αριθμός διατηρηθεί,με τα 'Ονειρα' να βελτιώνουν τους 700.000 θεατές της Fatmagul (σχεδόν βέβαιο),το κανάλι θα είναι κερδισμένο εμπορικά, μιας και η άνοδος θα αφορά κυρίως την prime.Το δελτίο όμως???
Darwin

Oσο για ΤΟ POLL ΤΟΥ TVNEA:το 28% θεωρεί καλή την αλλαγή,ενώ το 33% κακή.
Το 25% θεωρεί ότι θα γίνει μάχη, ενώ το 14% πιστεύει ότι τα Κλεμμένα Όνειρα θα χάσει το κοινό που έχει το απόγευμα.
    

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εξακολουθω να πιστευω οτι ο σουλειμαν εκτισε κοινο απουσια ανταγωνισμου...βεβαια αυτο δεν αναιρει οτι ειναι πολυ καλη σειρα!!!!θα εφτανε ποτε το 35 με τη σιλα απεναντι...;οσο την ειχε απεναντι εκανε 22 κι αυτη 28 τα πραγματα ηταν διαφοετικα στο νεανικο βεβαια...εχανε κατα κρατος η σιλα...τελος παντων αν ειχε ανταγωνισμο μεχρι 25 θα μπορουσε...γνωμη μου!!!οσο για τα κλεμμενα ονειρα κατι θα παρει απο το σουλειμαν εχουν ομοιο κοινο!!!δεν νομιζω να τον περασει ομως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη μάχη για την πρωτιά θα γίνει, αλλα ο Σουλειμάν ειναι δεν καταλαβένει τιποτα. Ειναι σχεδόν δεδομένη η νίκη του. Το λέω γιατι έχω δεί όλα τα επισόδια του σουλτανου! Η σειρά δεν παίζεται απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα κλεμμένα ονειρα λόγο απουσίας ανταγωνισμού έκανε νούμερα. Ο Σουλεϊμάν όμως έσκισε ακόμα και με ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς σαν Έλληνες πρέπει να στειριξουμε Ελλάδα..
    Αν νικήσει το τουρκικό θα το σκεφτούν του χρόνου να γυρισιυν νέες σειρές κ θα ψάχνουν έτοιμες κ φτηνες από τουρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αλλάζω το Σουλεϊμάν για τα Ονειρα. Σόρρυ αλλά δεν θα ακολουθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σουλειμαν φυσικα δεν συγκρινετε η παραγωγαρα με το φθηνο ελληνικο προιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !