Θέαμα υψηλού επιπέδου ο τελικός του Dwts 3 με εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά

2
Ο τελικός του DANCING WITH THE STARS III αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση, καθώς όλα τα κοινά παρακολούθησαν το show σε εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά. Ο μέσος όρος των τηλεθεατών που παρακολούθησαν το χθεσινό Live ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια! Πιο συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 είδε το Live σε ποσοστό 47,4%. Οι γυναίκες 15-24, του χάρισαν τηλεθέαση της τάξης του 71,2% και οι γυναίκες 25-44 55,7%!

Για ακόμα μια Κυριακή το DANCING WITH THE STARS III κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Στο κοινό 15-44 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 34,9 μονάδες, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που εκτόξευσαν τη διαφορά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό στις 61,4 μονάδες!

Χορευτικές εκπλήξεις από Έλληνες Ολυμπιονίκες, από τη Ζέτα Μακρυπούλια και από αγαπημένους guests και φυσικά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, περιλάμβανε χθες ο θεαματικός τελικός του DANCING WITH THE STARS III.

Οι Ολυμπιονίκες μας: Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Σύδνεϋ 2000), Κλέλια Πανταζή και Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής, Σύδνεϋ 2000), Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Πεκίνο 2008) και Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Λονδίνο 2012), υποστήριξαν με τον δικό τους τρόπο το σημαντικό έργο του MAKE A WISH, παρουσιάζοντας στη σκηνή του show ένα ευφάνταστο και απαιτητικό χορευτικό που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τους παρευρισκόμενους που σχεδίασε και επιμελήθηκε η Γκαλένα Βελίκοβα.

Επίσης, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια με παρτενέρ τον Νίκο Μουτσινά, και μια ομάδα χορευτών να τους πλαισιώνουν, άνοιξαν το show με μια μοναδικά ρυθμική και ξεχωριστή χορογραφία που είχε την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού.

Ακόμα, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ»: Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί και με άλλα μέλη του θιάσου, λίγο πριν ξεσηκώσουν το θεατρικό κοινό, ξεσήκωσαν τον κόσμο στον μεγάλο τελικό του DANCING WITH THE STARS III, παρουσιάζοντας ένα μαγευτικό μουσικοχορευτικό θέαμα, σε σκηνοθεσία & χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Σε γιορτινό κλίμα… κινήθηκαν και όλοι οι celebrities που συμμετείχαν στο show, αφού βρέθηκαν ξανά στη σκηνή παρουσιάζοντας παλιές και νέες χορογραφίες. Όσο για τα δύο ζευγάρια του τελικού, έκλεψαν και σε αυτό το Live τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους φιγούρες, και στις τρεις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.

Με το quickstep που είχαν παρουσιάσει στο 3ο Live ξεκίνησαν τη χορευτική αναμέτρηση στον τελικό ο Ηλίας Βρεττός και η Κλώντια–Άννα, συγκεντρώνοντας 9άρια από όλους τους κριτές. Στη δεύτερη εμφάνισή τους απέσπασαν 5 10άρια εκτελώντας ένα πολύ απαιτητικό Jive, καθώς και στη “μονομαχία” που κέρδισαν επίσης, 50 βαθμούς!

Μια πολύ εντυπωσιακή αρχή έκαναν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Παύλος χορεύοντας αργεντίνικο Tango. Οι κριτές για αυτή την προσπάθεια, τους βαθμολόγησαν για άλλη μια φορά με άριστα. Το ίδιο συνέβη και στη δεύτερη εμφάνισή τους στο Jive. Στη μονομαχία όμως, τερμάτισαν στην δεύτερη θέση με 48 βαθμούς! Παρόλα αυτά η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του DANCING WITH THE STARS III.


Ένα ακόμα DANCING WITH THE STARS αφιερωμένο στο σημαντικό σκοπό του MAKE A WISH Ελλάδας, ολοκληρώθηκε στον ΑΝΤ1 με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό πάντα επιβραβεύει τις ξεχωριστές παραγωγές. Στην εποχή μας που η τηλεόραση αποτελεί -περισσότερο από ποτέ- το κυρίαρχο μέσο ψυχαγωγίας, το show του ΑΝΤ1 πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου και αναδείχτηκε για μια ακόμα σεζόν, με διαφορά, το κυριακάτικο αγαπημένο τηλεοπτικό “must” του κοινού.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ελπιζω να μη βγαλουν και 4 καπακι και να ετοιμασουν κανα fame story γιατι βαρεθηκαμε με τους χορους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι που χόρεψε η Ζέτα ;;; Dance again λέγεται άλλα δε ξέρω ποια βερσιόν είναι! Ποιοι το λένε;; Γιώργο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !