Ticker

10/recent/ticker-posts

Η... μαμά Νταϊάν Κόχυλα μας μαγειρεύει και αυτό το Σ/Κ!

Tο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν θα μας δείξει για μια ακόμη φορά τη θρεπτική αξία που έχουν τα όσπρια με δύο απλά αλλά νόστιμα πιάτα: ρεβιθοκεφτέδες και φακές με σπανάκι.

H Νταϊάν είναι μπροστά στον υπολογιστή της και μας εξηγεί πως είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια εφαρμογή με πληροφορίες για τον γαστρονομικό κόσμο της Αθήνας. Σήμερα περιμένει στο σπίτι τον φίλο της Βασίλη, ο οποίος θα της δείξει την τελική εφαρμογή. Η Νταϊάν μαγειρεύει κοτόπουλο παρμεζάνα και μινεστρόνε και ως καλή οικοδέσποινα ζητάει από τον Βασίλη να δοκιμάσει τα σημερινά της πιάτα.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν είναι στον κήπο και κλαδεύει την τριανταφυλλιά της. Κόβει μερικά τριαντάφυλλα για να διακοσμήσει την κουζίνα της και ξεκινάει τη μαγειρική της η οποία σήμερα είναι αφιερωμένη στην Κυπριακή κουζίνα. Ετοιμάζει αφέλια κυπριακά, πατάτες αντινακτές Κύπρου και σαλάτα αβοκάντο.

Η μαμά Νταϊάν διαβάζει μία έκθεση του γιου της με θέμα «Το αγαπημένο μου λαχανικό» που έχει πάρει άριστα γράφοντας για το καρότο και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η Νταϊάν  εμπνέεται για το σημερινό γεύμα. Μαγειρεύει πικάντικο πουρέ καρότου με γιαούρτι και δυόσμο, και ριζότο με σπαράγγια και λεμόνι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια