Μαγειρεύουμε οικονομικά για ακόμη μία εβδομάδα!

Καρακασίδης Γιάννης
0

Ο σεφ  Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .
Το  "Μαγειρεύω οικονομικά"  μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ!  Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο,  σαλάτα, ή εναλλακτικά επιδόρπιο, ή κάποιες φορές και τα δύο μαζί, δημιουργούν γεύματα πέντε ημερών.

Το μενού της εβδομάδας:

Τη Δευτέρα μαγειρεύει ζουμερό χοιρινό φούρνου με πατάτες και λαχανικά. Η πρόταση της ζεστής σαλάτας είναι ενδιαφέρουσα και γευστική. Πρωταγωνιστές στο σερβίρισμα του πιάτου το Κατίκι Δομοκού και τα δημητριακά ολικής αλέσεως.

Την Τρίτη ετοιμάζει  μπιφτέκια στο φούρνο τυλιχτά με μπέικον με σάλτσα μουστάρδας.Τα συνοδεύουν ποικιλία λαχανικών με σάλτσα μουστάρδας. Μια έξυπνη διαχείριση της μανιταρόσουπας  με γιαούρτι, θα εξασφαλίσει ένα μοναδικό συνοδευτικό πιάτο.

Την Τετάρτη παρασκευάζει μία συνταγή με τάρτα και ποικιλία λαχανικών (αρακά, καλαμπόκι, καρότο, σπανάκι) που εξασφαλίζουν θρεπτικά στοιχεία, χρώμα αλλά και γεύση στο κυρίως πιάτο μας.
Συνοδεύουν με πικάντικα λιγκουίνι. Οι καυτερές πιπεριές και το Tabasco που χρησιμοποιεί ο σεφ στην σάλτσα, κάνει το φαγητό μοναδικό σε όσους απολαμβάνουν τα πικάντικα φαγητά.

Την Πέμπτη ετοιμάζει σπιτικά πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο λουκάνικο και ταλαγάνι. Συνοδεύει με μία σούπα για να καλωσορίσει την Άνοιξη.

Την Παρασκευή φτιάχνει για κυρίως πιάτο ένα τραγανό κοτόπουλο φούρνου με καρυκεύματα σερβιρισμένο σε τηγανιτά στικς πατάτας και ντιπ γιαουρτιού.  Παράλληλα σερβίρει μία δροσερή σαλάτα.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: Bησσαρίων Παρθένης
Αρχισυνταξία: Βούλα Βουδούρη
Διεύθυνση Παραγωγής: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαράκης
Παραγωγή: GV Productions

"Μαγειρεύω οικονομικά" από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !