Αυτο ειναι το νέο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό του ΑΝΤ1

Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική της παρουσία στον χώρο των εβδομαδιαίων εντύπων με την έκδοση ενός νέου τηλεοπτικού περιοδικού του MY tv . Το πρώτο τεύχος του θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα νέο περιοδικό με πλούσιο περιεχόμενο, καθώς η ύλη του θα καλύπτει το πρόγραμμα περισσότερων από 30 τηλεοπτικών σταθμών και ταυτόχρονα θα περιλαμβάνει μεγάλες αποκλειστικότητες και όλες τις ειδήσεις για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα.

Από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, οι αναγνώστες του ΜY tv θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες τους εκπομπές. Επίσης να διαβάζουν αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και να μαθαίνουν τα τελευταία νέα της showbiz από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με το MY tv θα έχει αποκλειστική συνεργασία ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος κάθε εβδομάδα θα προτείνει στους αναγνώστες του περιοδικού εύκολες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής.

Στην ύλη του MY tv μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται :έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις, θέματα για την υγεία και την σωστή διατροφή, την διακόσμηση, το παιδί καθώς επίσης ταξιδιωτικές προτάσεις και οδηγός διασκέδασης. Eπίσης θα υπάρχουν όλες οι εξελίξεις για τις πιο hot web σειρές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε κάθε τεύχος του MY tv θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές και άλλες ξεχωριστές προσφορές για τους αναγνώστες του περιοδικού.

Την Εμπορική Διεύθυνση του MY tv έχει ο Αντώνης Μεταξάς και την Διεύθυνση Σύνταξης ο Νίκος Γεωργιάδης.

H ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ εκδοτική εταιρία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αποτελεί σήμερα μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες και ταχέως αναπτυσσόμενες εκδοτικές εταιρίες στην Ελλάδα. Το portfolio της περιλαμβάνει εκτός από το MY tv και το «ΟΚ!» τους εξαιρετικά επιτυχημένους μηνιαίους τίτλους «Αστρολόγος», «FORMA» και «Παιδί & Νέοι Γονείς». Η εταιρία επίσης εκδίδει το «Οικία & Διακόσμηση» και το «Diva’s Wedding».

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !