ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι συμβαίνει με το "Κάψε το σενάριο";

Καρακασίδης Γιάννης
0
Την ώρα που σειρές ματαιώνονται, παραγωγές σβήνουν στο παρά πέντε λίγο πριν αρχίσουν και με ηθοποιούς και παρουσιαστές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, εμείς ψάξαμε να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με το σατιρικό show του Mega, "Κάψε το σενάριο".

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται κατευθείαν από τον εμπνευστή και παρουσιαστή του πρωτότυπου show, Λάμπρο Φισφή, το "Σενάριο" έχει λάβει το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων, ωστόσο το πότε θα γυριστούν-προβληθούν αυτά παραμένει μυστήριο. Όπως δηλώνει και ο ίδιος "Είναι κάπως μετέωρα τα πράγματα αυτή τη στιγμή...".

Το πιθανότερο είναι ο δεύτερος κύκλος της - αγαπημένης της νεολαίας! - εκπομπής να ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου. Ας μην ξεχνάμε πως, ακόμη και πολύ πιο εμπορικές παραγωγές του Μεγάλου Καναλιού, όπως οι "Βασιλιάδες" και η "Κλινική Περίπτωση", πήραν τελικά κόκκινη κάρτα από τη διοίκηση του σταθμού. Άγνωσται αι βουλαί των καναλιών...

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 7/1, ΣΤΟ "TV NEA"! TO "TALK" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ; ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ STAR ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ; ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !