Αποκαλυπτικό:3ος κύκλος για τα Κλεμμένα Ονειρα?

Χρηστος Γ
10
'Πετάει' η καθημερινή σειρά του Mega στους πίνακες της Agb.Oι ιστορίες των πρωταγωνιστών καθηλώνουν το κοινό, με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 40%.Σε μια ζώνη-έντονα-ανταγωνιστική,τα 'Κλεμμένα Ονειρα' άγγιξαν χθες,το 42,1% και 40,5% στο κοινό 15-44.Ηδη έχει πέσει στο 'τραπέζι' η σκέψη για ένα τελευταίο,3ο κύκλο της σειρά,έστω και με μειωμένο αριθμό επεισοδίων,καθώς τα 'Ονειρα' αποτελούν πραγματικό χρυσωρυχείο για το κανάλι της Μεσογείων.
Darwin.
 

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε νομιζω πως υπάρχει τετοια πιθανοτητα..Ηδη πηρε παραταση αυτη την χρονια για να παιξει μέχρι και το τέλος φέτος.
    Η ζώνη δεν ειναι -έντονα-ανταγωνιστική κατα την γνωμη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε το βλεπω το εργακι αλλα το εβλεπα που και που περσυ.αρκετα καλο θα ελεγα.Μακαρι να παει μονο μη το καταντησουν αηδια.Προσφερει εσοδα και ειναι το μονο ελληνικο του καναλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o dimitris arvanitis sto tv zapping eixe pei oti i seira tha paei mexri to 2014 i toulaxiston mexri tou xronou ta xristougenna kai epeidi einai kai o skinothetis tis seiras kati tha xerei perissotero!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα άξιζε στους συντελεστές της να συνεχίσει η σειρά, κατάφεραν με μικρό κόστος να φτιάξουν ένα πολύ αξιοπρεπές, δημοφιλέστατο κι εμπορικότατο τηλεοπτικό προϊόν που πέτυχε σε πολλά επίπεδα. Αντιμετώπισε ελληνικές και τούρκικες σειρές, ειδήσεις, live εκπομπές, τηλεπαιχνίδια κέρδισε , ανέδειξε νέους ηθοποιούς-δημιουργούς και συνεχώς ανεβαίνει σε τηλεθέαση. Αν τελειώσει, θα πρέπει να αντικατασταθεί με ανάλογο project και καλό θα ήταν να δοκιμάσουν κι άλλα κανάλια την ίδια επιτυχημένη ελληνική συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Na 'sai sigoyros oti ta alla kanalia ayto tha kanoun... O ANT1 an ksanaprospathisei na xtypisei to sirial, tha to kanei mono me tourkiko kai tipota allo, giati to na kanei kathimerino mono oneiro mporei na einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι βεβαιο το εχει διαμηνυσει ο ιδιος ο σκηνοθετης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε νταργουιν η φατμαγκιουλ παει για τις εννια;;;τι ξερεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι ετσι ειναι γιωργο? γιαυτο το μεγκα προτιμησε την prime time να την εγκαταληψει με βασιλειαδες σε επαναλήψη??αν δεν ηταν εμπορικο το 7-8 τοτε τα κλεμμενα θα τα εβαζε 9!!απλη λογικη!ασε που το δελτιο ειδησεων χωρις κλεμμενα ονειρα θα εχανε ιδιως στα νεανικα κοινα και αυτο το υπολογιζουν πολυ στο μεγκα!!δεν ειναι τυχαιο πως προτιμησαν να χαλασουν την prime time απο το να χασει το δελτιο το lead in!το οτι θα συνεχισει και τριτη χρονια ειναι βεβαιο το δηλωσε και ο αρβανιτης..οι ευσεβεις ποθοι δεν θα πιασουν αλλη μια φορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν ρίξουμε μια ματιά,θα δούμε πως είναι το μόνο πρόγραμμα που κάνει άνω του 35% (καθημερινά) σε ζώνη όπου- τουλάχιστον- 3 κανάλια έχουν κάτι δυνατό (Alpha-SKAI-STAR).Και ο Ant1 επιχείρησε να βάλει,αλλά απέτυχε. Επομένως,για τα σημερινά δεδομένα της tv είναι-αρκετά-ανταγωνιστική.
    Το σήριαλ είναι χρυσωρυχείο,γιατί εκτός από τα έξοδά του,που τα βγάζει και με το παραπάνω, προσφέρει στο δελτίο τεράστια νούμερα τα οποία καρπώνεται ο ενημερωτικός τομέας στο slot 21.05- 21.30,εκεί που το Mega παίζει πολλές διαφημίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !