Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα των Σκορδολιαγκαίων?

Χρηστος Γ
12
Πρεμιέρα έκαναν χθες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με το “Πρωινό mou”. Οι ίδιοι φέτος βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Γιώργο Παπαδάκη, από τις 10:00-11:00.Από τις 12:00-13:00 Γιώργος και Φαίη είχαν απέναντι τους τηλεοπτικά -και πάλι για πρώτη φορά- ένα τουρκικό σίριαλ και συγκεκριμένα την Asi.Ο μέσος όρος άγγιξε το
υψηλό 30.5% στο σύνολο & 36,2% στο κοινό 15-44! Αν και η ημέρα ήταν άκρως ενημερωτική,ο Παπαδάκης έμεινε πίσω-στην κοινή ώρα ανταγωνισμού- 9 μονάδες στο σύνολο & 23 μονάδες στο κοινό 15-44.
Ωστόσο,η...ASI έφερε χαμόγελα στους υπεύθυνους του Ant1,καθώς επικράτησε του 'Πρωινού mou' με 3,περίπου,μονάδες διαφορά!! Στο κοινό 15-44,το Πρωινό mou επικράτησε με περίπου 12 μονάδες διαφορά έναντι του σήριαλ.
-Δυνατός 'παίχτης' και η Πόπη Τσαπανίδου,που προσελκύει σημαντικό κοινό,ειδικά σε κρίσιμα πολιτικά γεγόνότα.Η εκπομπή του ΣΚΑΙ σημείωσε το ικανοποιητικό 20%.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ δυνατή πρεμιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ δυνατη δεν θα το ελεγα εγω μαλλον μουδιασμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουδιασμένη με 30άρια και 35άρια και full ανταγωνισμό; Δεν ξέρω τα κριτήρια σας βρε παιδιά, εγώ νομίζω ότι πήγαν καλύτερα απ' ότι περίμεναν και οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρεμιερα ειναι πρεμιερα..Να δουμε και τη συνεχεια τις επομενες μερες. Αισχρο το να δειχνουν ενα μωρακι να θηλαζει για να κανουν νουμερα τηλεθεασης. Απλα ΑΙΣΧΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Katse re file, akoma ki o ant1 eixe mia wra epanalhpsh, stis 12 me 1 exase thn prwtia kai h prwth wra thn eidame oloi gia na doume pws tha kskeinisoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ανταγωνισμο ειχε ρε πλακα μας κανεις? εγω περιμενα 40νταρια κι αυτοι εχασαν απο το τουρκικο και ο παπαδακησ τους ειχε απο κοντα την πρωτη ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θυμάμαι ότι γράφατε πως το στοίχημα είναι το 30άρι. Και το έπιασαν, με πρεμιέρα Τετάρτη και μέρα ειδησεογραφική. Anyway, όπως το βλέπει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. moudiasmeni tha elega kai ego... kathos o antagonismos einai xamiloteros fetos.. 11-12 to ant1 den exei tipota. episis skefteite ta persina noumera tis premieras tou proinou ant1...kamia sxesi. Nomizo i anamasimeni trofi den tha tous voithisei katholou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια αντικειμενικα τωρα μπορει να να πηγαν πολυ καλα αλλα μην ξεχναμε οτι ηταν πρεμιερα και εγω πειρμενα πολυ παραπανω!Τα συμπερασματα μου βλεποντας την τηλεθεαση τους ειναι τα εξης:ο Παπαδακης θα ειναι σκληρος αντιπαλος,το Τουρκικο αφου δεν εχασε εχθες στο συνολο δεν θα χασει ποτε και η Τσαπανιδου δεν επηρεαστηκε ΚΑΘΟΛΟΥ απο την ελευση του πρωινου μου!Στα της ιδια της εκπομπης τωρα την οποια ειδα και σημερα,βαρεθηκα φρικτα!Τα ιδια και τα ιδια!Μωρακια στο πλατω,μαγειρικη πολυ παραπανω απ το κανονικο,καλεσμενοι που δεν ειναι στην επικαιροτητα μου δινουν την εντυπωση οτι το πηραν πολυ χαλαρα(οι παρουσιαστες) ενω δεν θα πρεπε!Δηλαδη αν στην πρεμιερα κανανε 30% τις αλλες που δεν θα ειναι πρεμιερα ποσο θα κανουν?Και μαλιστα χωρις να παιζει ουτε μια ομοειδης εκπομπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα σκισουν!!καθημερινα θα κανουν γυρω στο 40 υπο αλλες συνθηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den ekanan sthn rpemiera tha kanoun meta? prwtia h asi eixe sthn premiera tous paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα σκίσουν τα παιδιά ! Αλλά ο Παπαδάκης είναι αξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !