Έλενα Ακρίτα-Γιώργος Κυρίτσης: Παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο!

0

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε ο γάμος της Έλενας Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση!
Η σεναριογράφος, που όλ΄αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την προσωπική της ζωή, αποφάσισε να βγει και να ανακοινώσει η ίδια το χαρμόσυνο γεγονός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
Διαβάστε εδώ τι έγραψε:

"Λοιπόοον... Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ παντρευτήκαμε! Χτες Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό κύκλο.
Μετά λίγοι συγγενείς και φίλοι περάσαμε στο σπίτι μια όμορφη βραδιά. Είχαμε προαποφασίσει να το ανακοινώσουμε μια μέρα ΜΕΤΑ κι όχι μια μέρα ΠΡΙΝ για ευνόητους λόγους:
Αυτό το 24ωρο κάνει την διαφορά. Κι ειλικρινά ευχαριστούμε όσους σεβάστηκαν την επιθυμία μας για απόλυτη εχεμύθεια και μας βοήθησαν να παντρευτούμε κάτω απ΄τη...μύτη της δημοσιότητας.
Ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής... Στα χρόνια που οι δήθεν "αυθόρμητες" στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες "όλως τυχαίως" απαθανατίζουν τηελοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι, με σακούλες, ή με τη μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι.
Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο του, προκαθορίζει το αξιακό του σύστημα κι ανάλογα πορεύεται. Κι εμείς κάναμε την δική μας επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα που ζήσαμε την δική μας στιγμή, όπως ακριβώς την θέλαμε, δηλαδή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια με χαρά την μοιραζόμαστε μαζί σας.
Την μοιραζόμαστε ΕΜΕΙΣ κι όχι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες... Σας ευχαριστούμε που ήσασταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια...
Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους και σε καθεναν ξεχωριστά ο, τι κρύβετε στην ψυχούλα σας, όνειρα κι ελπίδες, σχέδια και προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα - κόντα σε χαλεπούς καιρούς. Να είστε όλες και όλοι καλά!"
Στη συνέχεια, αφού δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων και ευχών, ξαναπόσταρε στο Facebook ένα άλλο ευχαριστήριο μήνυμα:
«Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές και εδώ και στο inbox. Ειλικρινά με έχετε συγκινήσει και δεν είναι καθόλου τυπικό... Βέβαια, θα μου πεις ο Γιώργος κι εγώ... το βιαστήκαμε λίγο (ούτε 20 χρόνια δεν γνωριζόμαστε, βρε παιδί μου), αλλά ξέρετε τι λέει ο σοφός λαός: Ή μικρός μικρός παντρέψου :)... Οι φωτό είναι από την μηχανούλα μας της πλάκας, δεν τις λες και θεές από άποψη ψηφιακής ανάλυση, βολευτείτε μ' αυτές, συνάδελφοι, όπως όπως... Εμείς είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να το κρατήσουμε μυστικό χτες! Την επόμενη μέρα... δικό σας!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !