Παλιό στέλεχος της ΕΡΤ επιστρέφει στη βάση του!

1


Το όνομά  έχει συνδεθεί απόλυτα με την κρατική τηλεόραση αφού για 35 χρόνια ήταν βασικό της μέλος. Η πορεία της στην τηλεόραση και κυρίως την επικοινωνία είναι πολυετής και πετυχημένη.
Ο λόγος για την Λίτσα Πισκερά η οποία πέρυσι, τον Οκτώβριο, συνταξιοδοτήθηκε όμως η ζωή την έφερε ξανά κοντά στην κρατική τηλεόραση.
Σύμφωνα, με έγκυρες πληροφορίες,
η Λίτσα Πισκερά επιστρέφει στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας χρέη συμβούλου σε σχέση με προωθητικές ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ με τους Έλληνες του εξωτερικού.
Βασικός στόχος της κρατικής τηλεόρασης είναι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, να γίνουν διάφορες ενέργειες για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό με βασικούς πρωταγωνιστές τους έλληνες που ζουν στις άλλες χώρες. Σε αυτές τις ενέργειες λοιπόν, που θα προβάλλονται και μέσα από την ΕΡΤ, σύμβουλος αναλαμβάνει η Λίτσα Πισκερά, που μετά από τόσα χρόνια γνωρίζει πολύ καλά όσα συμβαίνουν και στο εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή θα παίρνει σύνταξή και τον μισθό; δεν υπάρχει κανείς άνεργος για αυτή την θέση; γιατί επέλεξαν μια συνταξιούχο; αυτή την απορία έχω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !