ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ''ψήνεται'' στο Mega με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη;

1
Μαύρη γερή κωμωδία με λαμπερό καστ
Νέα σειρά «ψήνεται» στο Mega με πρωταγωνιστές όπως η Εβελίνα Παπούλια, ο Νίκος Ψαρράς, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Τάκης Σπυριδάκης, η Τζόυς Ευείδη και Νικολέττα Βλαβιανού.
Το στόρι, όπως αναφέρει το
Τv Zapping, θέλει την Εβελίνα Παπούλια να «ντύνεται» μια ψυχολόγο η οποία … συνευρίσκεται με έναν άλλο ψυχολόγο -Νίκος Ψαρράς- και τον βλέπει σοβαρά, ενώ εκείνος την θέλει μόνο για κρεβάτι.
Στο πλευρό της δουλεύει ένας gay-Αιμίλιος Χειλάκης- που συγκατοικεί με έναν άλλο γκέι -Πέτρος Λαγούτης-, ενώ στο όλο «πακέτο» έχουμε ένα πιτσαδόρο-λέγε με Τάκη Σπυριδάκη- που έχει και γυναίκα -Τζόυς Ευείδη- αλλά και ερωμένη-Νικολέτα Βλαβιανού.
Πού θα… χτυπήσουν όλοι αυτοί και πότε;
Όπως όλα δείχνουν θα… σκάσουν μύτη στην νέα σειρά των Εσκενάζι-Δημητρίου, μια μαύρη γερή κωμωδία που συζητιόταν για ANT1 αλλά πάει μάλλον Mega.

Πάντως πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea, ούτε το ένα κανάλι ούτε το άλλο είναι πρόθυμο ή καλύτερα έτοιμο για να την βγάλει. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί,ούτε καν έχει παίσει δυνατά στο τραπέζι για να υλοποιηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. an h seira paiksei sto mega, tha klapsoun polloi... as plhrwsei prwta tis alles pou xrwtsaei... des nhsi des mustika kai tis prosfates kai meta na kanei seires, eipame ok bgazoume programmata alla oxi ki etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !