Οι σταθερές τηλεοπτικές αξίες!

Λευτέρης Προβιάς
0

Την ώρα που η ιδιωτική τηλεόραση άλλαζε ανά τα χρόνια τους παρουσιαστές… σαν τα πουκάμισα, κάποια λιγοστά πρόσωπα κατάφεραν να αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα, κατακτώντας μεγάλο μερίδιο κοινού και κατά συνέπεια δυνατά συμβόλαια και τηλεοπτική διάρκεια. Ας δούμε αυτούς που άντεξαν στον χρόνο...


Ολγα Τρέμη

Σταθερή αξία στην ενημέρωση η Ολγα Τρέμη, της οποίας το κοντέρ έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα τηλεοπτικού αέρα. Πρώτη «στέγη» της το Mega, βρέθηκε μετά στον ΑΝΤ1, αλλά και στο Star, ενώ από το 2005 βρίσκεται στο δελτίο του Mega με ρεκόρ τηλεθεάσεων.
Γιώργος Παπαδάκης – Χρήστος Φερεντίνος
Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ουσιαστικά ο ιδρυτής της καθημερινής πρωινής ζώνης, ο πρώτος που μας είπε «Καλημέρα Ελλάδα» φροντίζοντας για την ενημέρωσή μας από τα μαύρα χαράματα. Αξιο λόγου στην περίπτωσή του, είναι το γεγονός ότι παραμένει… αήττητος 20 χρόνια τώρα!
Στην κατηγορία των low profile τηλεοπτικών προσωπικοτήτων ανήκει ο Χρήστος Φερεντίνος. Αν και δεν ήταν όλα του τα… εγχειρήματα πετυχημένα, ποτέ δεν χάθηκε από το προσκήνιο. Μεγαλύτερες επιτυχίες του το «Ακου να δεις», το «Μπαμ», το «Deal» και το «Super Deal», που λίγο έλειψε να γίνουν τηλεοπτική μανία.
Τατιάνα Στεφανίδου
Ξεκίνησε από την ενημέρωση, στην πορεία λοξοδρόμησε προς την ψυχαγωγία, για να επιστρέψει στην ενημέρωση… αλά Οπρα! Την έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια να παρουσιάζει από δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1 και ενημερωτική εκπομπή στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, μέχρι hardcore ριάλιτι εκπομπές -που δεν θέλει να θυμάται- αλλά και σε talent shows, όπως το «Fame Story».
Ελένη Μενεγάκη
Ενα πρόσωπο στο οποίο η ιδιωτική TV υποκλίθηκε, χαρίζοντάς της μια καριέρα… παραμυθένια και ανάλογες απολαβές! Για περίπου 20 χρόνια, υπηρετώντας ακριβώς το ίδιο τηλεοπτικό προϊόν, κατάφερε να γίνει η απόλυτη σταρ και να κάνει το όνομά της την πιο κερδοφόρα τηλεοπτική… επιχείρηση. Με τον «Πρωινό Καφέ» της, η Ελένη έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
Ελλη Στάη
Είναι από τα πρόσωπα εκείνα που η ελληνική τηλεόραση έχει αγαπήσει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή. Η δημοσιογράφος έχει περάσει σχεδόν απ’ όλα τα κανάλια (ΕΡΤ, Mega, ANT1, Αlpha), ενώ κατά καιρούς έχει παρουσιάσει -πέρα από τα δελτία ειδήσεων-επιτυχημένα talk shows όπως τα «Ελλήσποντος» και «Με τα μάτια της Ελλης».
Νίκος Χατζηνικολάου
Εννοείται πως πρόκειται για μία από τις σταθερές τηλεοπτικές αξίες. Ο δημοσιογράφος κατάφερε να ταυτίσει το όνομά του αρχικά με την ενημέρωση του Mega, (παρουσιάζοντας επί 12 ολόκληρα χρόνια το κεντρικό δελτίο του καναλιού και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω») και στη συνέχεια με την πορεία της ιδιωτικής τηλεόρασης, διατηρώντας αναλλοίωτο το κύρος του.
Φώτης Σεργουλόπουλος & Μαρία Μπακοδήμου
Το πιο επιτυχημένο δίδυμο της TV όλων των εποχών. Ισως γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ανέκαθεν έβαζαν τη φιλία τους πάνω απ’όλα. Από το «Κάτσε Καλά» του ΑΝΤ1 στο «Σαν στο σπίτι σας» του Mega και μετά δεν σταμάτησαν ποτέ!


ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !