Βανδή-Πετρετζίκης στο 'Βράδυ' του Κωστόπουλου

0
Το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαΐου, ένα ακόμα τηλεοπτικό ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο μας φέρνει στον αέρα του ΑΝΤ1 τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Η Δέσποινα Βανδή βγαίνει τα μεσάνυχτα και μας μιλάει για τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ μας αποκαλύπτει τα 3 πράγματα που δεν θ αλλάξει ποτέ ο σύζυγός της.
Τι απαντάει στις ερωτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου, της Έλλης Κοκκίνου και του Κώστα Καπετανίδη και ποιες ιστορίες μοιράζεται μαζί μας για πρώτη φορά; Ποιο "εναλλακτικό" επάγγελμα της προτείνει ο Πέτρος; Γιατί δηλώνει πώς "Αλλαξε" και πώς ...
σχολιάζει τις αλλαγές που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητά μας; Ακόμα, μας βάζει στον ρυθμό των νέων της, μεγάλων επιτυχιών "Νησί", "Γυρίσματα" και "Καταλαβαίνω" κι εμείς καταλαβαίνουμε γιατί αγαπάμε τόσο τα τραγούδια της!
Ακολουθεί ο σεφ Αρης Πετρετζίκης ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή της επιτυχίας του. Πώς τα κατάφερε τον πρώτο καιρό στην Αγγλία; Γιατί ο Πέτρος τον αποκαλεί "Ρουβά" της μαγειρικής; Πώς περνάει τον χρόνο του, γιατί κοιμάται μόνο 3 ώρες τη μέρα, πού τον βρίσκουμε να μαγειρεύει αυτή την εποχή; Θέλει σύντομα να παντρευτεί; Ακόμα, μπορεί να καταλάβει τι "μαγειρεύουν" οι γυναίκες όταν μιλούν με κλισέ; Θα πάρουμε μια γεύση την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο από τον ΑΝΤ1 φυσικά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !