Τα πρόσωπα του "50-50" μίλησαν για την ταινία και την Ελλάδα

0
Ολοένα φαίνεται και πληθαίνουν οι ξένοι ηθοποιοί που δεν διστάζουν να εκφράσουν την επιθυμία τους να επισκεφτούν τη χώρα μας, παρά τα όσα ακούγονται από τα ξένα μέσα. Ο Αλέξανδρος-Ρωμανός Λιζάρδος, με αφορμή την ταινία «50-50», συνάντησε συντελεστές και πρωταγωνιστές και μίλησαν όχι μόνο για την αναμενόμενη ταινία, αλλά και για την Ελλάδα. Ο Joseph Gordon Levit είναι ο κεντρικός ήρωας μιας... σχεδόν αληθινής ιστορίας στην οποία ενσαρκώνει έναν νέο, τον Ανταμ, που είναι μόλις 27 ετών και καλείται να παλέψει με τον καρκίνο. Αυτός όχι μόνο δεν θέλει να το βάλει κάτω και να καταστρέψει τη ζωή του, αλλά θέλει να παλέψει με την ασθένεια. Ο ρόλος είχε πρώτα δοθεί στον James McAvoy, αλλά τον απέρριψε ο ίδιος για σοβαρούς προσωπικούς ρόλους. Η ιστορία είναι σχεδόν βασισμένη σε στιγμιότυπο της ζωής του σεναριογράφου Will Reiser.Ο πρωταγωνιστής μετά από αυτό τον ρόλο δηλώνει στην κάμερα της ΝΕΤ πως άλλαξε τα συμπεράσματα για τη ζωή. «Μετά από αυτή την ταινία κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να ζούμε, όπως και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να μη ζούμε». Εκεί ήρθε και η συμπρωταγωνίστριά του Αnna Kendrick, για να ξεκινήσει η συζήτηση για την
Ελλάδα, ρωτώντας αν είναι ασφαλής η χώρα μας αφού τόσα ακούγονται στο εξωτερικό, κάτι που πιστεύει ότι έχει πάρει πολύ πιο μεγάλη διάσταση απ' ό,τι ισχύει στην πραγματικότητα και δεν καταλαβαίνουν γιατί βγαίνει αυτή η εικόνα προς τα έξω. Μπορεί να μην έχουν επισκεφτεί ακόμη τη χώρα μας, αλλά μέσα από την κάμερα βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν την επιθυμία να μας επισκεφτούν.
 Μάλιστα, η Αnna είπε μεταξύ άλλων: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα κάνω την ξινή και την κακιά. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί οι νέοι έχουν γοητευτεί τόσο πολύ από τα βαμπίρ. Είναι κάτι παράλογο αν αναλογιστεί κανείς πως είναι συνδεδεμένα με τον θάνατο».

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !