Το Mega φοβάται το "Αμάρτημα της Μητρός μου"

Ανώνυμος
13
Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του τηλεοπτικού σταθμού Mega με την νέα πολλά υποσχόμενη σειρά  του Αλέξανδρου Ρήγα το "Αμάρτημα της Μητρός μου" για λογαριασμό του ΑΝΤ1 , όπου και θα κάνει πρεμιέρα την ΤΕΤΆΡΤΗ στις 22:00 στον ΑΝΤ1. Το Mega κάνοντας κινήσεις πανικού και φοβούμενος την σειρά του ΑΝΤ1, βάζει ...
2 ώρες την σειρά Βασιλιάδες, δηλαδή από τις 21:00 μέχρι και τις 22:40.Καλά αυτό βέβαια δεν ισχύει (ΓΙΑ ΤΟ 21:00) αφού το Mega λέει 21:00 αλλά πότε δεν ξεκίνα αυτή την ώρα. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες η καθημερινή σειρά ξεκίνα 21:40 εκνευρίζοντας τους έτσι μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Η υπόθεση της κωμικής σειράς το "Αμάρτημα της Μητρός μου":Με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη και αφορμή την τεράστια παρεξήγηση που δημιουργείται από την ταυτόχρονη τέλεση δύο κηδειών, ο βαθύπλουτος Στέφανος Μεγαπάνος, γνωρίζει την αριστερό-επαναστατικών πεποιθήσεων κομμώτρια Κάτια Τσιριγώτη. Η γνωριμία τους θα αρχίσει μέσα από συγκρούσεις και τσακωμούς, για να εξελιχθεί στο τέλος σε έναν μεγάλο έρωτα. Κάτι που έχει να συμβεί και στους δύο εδώ και 15 χρόνια.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα κρατούν τη σχέση τους εφτασφράγιστο μυστικό, όμως ένα μεγάλο μπλέξιμο που ανατρέπει τις ζωές τους ξεκινά όταν ο γιος του Στέφανου, ο Απόστολος, πηγαίνει καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή και εκεί ερωτεύεται τη μακιγιέζ, που δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσιριγώτη, την κόρη δηλαδή της Κάτιας!

Έτσι, αρχίσει ένα ερωτικό κρυφτό από τη μεριά της Κάτιας και του Στέφανου, που καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τη σχέση τους από τα παιδιά τους, μπλέκουν σε διάφορες «δύσκολες» καταστάσεις, κάτι που τελικά δυναμώνει τη σχέση τους.

Μια σειρά από φαρσικές καταστάσεις θα οδηγήσουν την Κάτια και τον Στέφανο, να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, για χάρη των παιδιών τους, αφού για τη δική τους λογική δεν νοείται η συνύπαρξη των δύο ζευγαριών. Ή ο ένας ή ο άλλος, όμως αυτό ισχύει μόνο… στην αρχή!

Παίζουν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουϊζίδου, Ορέστης Τζιόβας, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη, Μάνος Ψιστάκης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Χρήστος Σιμαρδάνης, Νίκος Πολυδερόπουλος, Δημήτρης Τσιώκος, Ξένια Μαργαρίτου, Τζούλη Σούμα.

Έλα στην παρέα μας στο Facebook (κάνε Like παρακάτω)

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακαρι να σκισει το αμαρτημα της μητρος. Να σκασουν εκει στο μεγκα και πολυ εχουν καβαλησει το καλαμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mhn skate logika o ant1 tha to balei epanalhspeis , opote oti kai na kanei to mega h seira an aksizei tha skisei, allwste etsi legame kai gia to oikogeneia tiw sumforas alla eksise kai me to pisw sto spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exeis apoluto dikio Γ.Π me auto pou les. Einai kseftila auto pou ginetai sto mega kathimerina, na ksekina thn seira stis 21.30-21.45.Egw etsi stamathsa na thn blepw edw kai mai ebdomada,ki apo ti blepw den eimai kai o monos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον ρολο υποδυεται ο σιμαρδανης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MAKARI NA GURISOUN THN PLATH TOUS STHN DEUTERH WRA STO MEGA GIA NA MATHOUN AN EIAI SUNEPEIS ME TOUS THLETHEATES TOUS, NTOPH TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Na to allaksei ora o ANT1 to kovw dyskolo, dioti den yparxei alli kali ora... Ostoso me epanalipseis tin Paraskeui kai to Sabbato mporei na tin proothisei ki allo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia na to kanei auto to mega mallon to fobatai polu, kai mallon tha me wthisei na to dw lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΩΡΑΙΟΣ πήγε Τετάρτη έκανε 27% και αυτό δεν άρεσε στο mega και τους ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ τους πήγανε 10-20' πιο μετά από τις άλλες ημέρες και τελειώνει 10&25 για να χτυπά ΑΝΤ1 στο MEGA νομίζουν ότι νικούν αλλά αυτό σε λίγο δεν θα αρέσει στους διαφημηστές και το μαγαζί θα με υπάρχονται χρέη να γίνεται ALTER...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με τοσα 40αρια που κανουν τα πργραμματα του μεγκα σιγα μην τουσ νοιαζει για μια ωρα...Ελπίζω να πάει καλα παντως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναί και εντελώς τυχαία το mega έβαλε για πρώτη φορά καθημερινά διπλό επεισόδιο ,α και 40νταρια πλέον κάνουν μόνο 2 σειρές βασιλιάδες και κλινική περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τους πήγε.. η πλάκα είναι πως έβγαλαν διπλό επεισόδιο σε μια σειρά που όλοι είναι απλήρωτοι. Εγώ παντως θα δω την νέα σειρά... την περιμένω πως και πως εδώ και καιρό. Τους Βασιλιάδες μπορώ να τους δω και το μεσημέρι λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διπλό επεισόδιο Βασιλιάδες σήμερα;;; ΤΈΛΕΙΟ!! Δεν το χάνω τότε με τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμεις παλι θα το χασουμε γιατι εχει ενα σειρα του Ρηγα στον ΑΝΤ1 στις 22:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !