Ποιος είναι ο δημοφιλής γόης του Μοιραίου Ερωτα

Χρηστος Γ
0
Ανάμεσα σε δύο αδερφές βρίσκεται ο Χαρούν, ο πρωταγωνιστής του νέου τούρκικου σήριαλ του Mega "Μοιραίος Έρωτας" και ήδη έχει "κλέψει" τις καρδιές και Ελληνίδων.
Ο Χαρούν είναι ένας περιζήτητος εργένης, μάνατζερ στην εφοπλιστική εταιρεία του πατέρα του. Είναι αφοσιωμένος στην οικογένεια του και πιστός στις αρχές του. Αποφασιστικός, δυναμικός αλλά και ρομαντικός είναι έτοιμος να κάνει οποιαδήποτε θυσία για τον μεγάλο έρωτα. Νομίζει ότι στο πρόσωπο της Μελντά, συναδέλφου του στην εταιρία, έχει βρει το ταίρι που ψάχνει αλλά η μοίρα έχει άλλη άποψη και φέρνει στο δρόμο του μια άλλη γυναίκα... Δεν είναι άλλη από την Εντά, την αδερφή της...
Ποιος είναι όμως ο Χαρούν στην πραγματική του ζωή; Το όνομα του είναι Σερχάν Γιαβάς (Serhan Yavaş) και
γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1972 στην  Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε στη γυμναστική ακαδημία στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά και στην αρχή εργαζόταν σαν καθηγητής τέννις και μοντέλο. Το 1995 παίρνει ένα μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά "Εστερ και Σάρα". Το 1998 κάνει το μεγάλο "μπαμ" παίζοντας στο "Ορενμέκ" και από τότε γίνεται περισσότερο γνωστός. Την επόμενη χρονιά εκτός από τα επαγγελματικά του θα απασχολήσει τα έντυπα και με τον γάμο του ενώ το 2001 έρχεται στον κόσμο και η κόρη του.
Ακολούθησαν συμμετοχές σε άλλες τρεις τούρκικες σειρές μεταξύ των οποίων και αυτή που παρακολουθούμε φέτος στην Ελλάδα και γυρίστηκε στην Τουρκία το 2009-2010. Επίσης, έχει συμμετάσχει και σε αρκετά διαφημιστικά σποτ για σοκολάτες αλλά και μεγάλες εταιρείες με ηλεκτρικά είδη.
Ο γοητευτικός "Χαρούν" έχει αδυναμία στο τέννις και τον κινηματογράφο και φυσικά στην οικογένειά του!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !